Berregunes Selam kızlar bebeğim 4 ay 7 günlük kız bebek meme de emiyor daha çok aptamil mama içiyor kilosu 7 kg doktora sorma imkanım yok sizce ek gıdaya ne zaman ve nasıl başlamalıyım 2.5/3 saatte bir 120 ccveriyorum yetmiyor sanırım artık
sedaozdemir Berregunes Kilosu iyi.Tadımlara baslamak ıcın erken oldugunu dusunuyorum.Mama az gelıyorsa artırın ölçeği.Biz 5 bucuk aylıgız,1 haftadır basladık.Bence siz 5 aylık olmayı bekleyın.
Olimbonii Berregunes Valla ben gecen gittim 2 bucuk aylik bebegim 6 kilo sadece mamayla besleniyor doktorumuz ve hemsiremiz 4 aylik olunca tadima baslayabilirsin dedi sebze meyve kasik mamalaei tarzında genelde sadece mamayla beslenen bebekler 4.ayinda basliyo anne sütü emmiyosa
EcemY Berregunes Aynı şekilde 4ay 7günlüğüz kilo 8200 meme+mama gidiyor 120lik günde 3 kere veriyorum 3-4gün önce denemek için havuçla başlıyım dedim gayette sevdi çok şükür sindirimde de sorun yaşamadık
Berregunes EcemY ben 5 kere veriyorum3 saatte bir 120 cc yetmiyor sanırım kendi sütümde az emmek istemiyor gece emziriyorum birikmiş oluyor birde sabah