ervakusunannesi Gkcylmaaz sebze yemekleri en kolayı hepsi olur, yada tavuk kızartın kanat felan baharatlayıp yağda kızartıyorum ben en hızlısı
Gkcylmaaz ervakusunannesi aklıma da geldi aşkında tavuk çok mantıklı ama market çok uzak bebek var eşim görevde 🥲akşam gelecek ve aç gelecek 🥴
Gkcylmaaz Senemmm11 aşığım olmadığım bir kültür hahaha 😂 menemen yapınca kişi başı 1 ekmek bitiren biz makarnanın yüzüne bakmayız 😂
Senemmm11 Gkcylmaaz he yok biz öyle yapmadığımız için makarnayla menemen iyi gidiyor bizde 🤣 bugün benimde makarnam var dünden kaldı ama menemeni daha sabah yaptım o yüzden buzluktan taze fasülye çıkardım onu yapıcam
Gkcylmaaz Deletedmom_35 evet 😂 adam görevden gelecek ve çok aç sadece makarna verirsem sence yüzüme mi gülümser ?
Gkcylmaaz Senemmm11 işte aradığım fikir ya 🥳 taze fasülye var buzlukta. Makarna ile gider ay teşekkür ederim 😅
Fasulye12 Gkcylmaaz patatesi iri iri doğrayıp, yağla, az da karabiber ; başka kabak , biber varsa onları koy fırına bir güzel pişsin. Yanına salata ya da yoğurt 🤤
Gkcylmaaz Olimbonii kesinlikle haklısın ama Şuan markete gitmem için arabayla çıkmam lazım ve bebek durmaz 🥹 yaşadığım yer köy gibi bir ilçe
Saz Gkcylmaaz evde kıyma var fırında patates sulu köfte yaprasın evde kuru baklagil varsa evde kuru fasulye nohut ya da taze fasulye ya da barbunya ya da garnitür bir yemek olabilir mesela havuçlu patates li bezelye biraz da içine kıyma çok güzel oluyor ya da kızartma yapabilirsiniz canım 🥰