Guzelanne34 Kızlar sadece yatak başlığımı değiştirmek istiyorum ama siyah yapmak istiyorum acaba temizliği vs zormu??
Nazlican Guzelanne34 Evet hele ki kadife gibiyse, yani direk düz mobilya değilse zor. Sürekli silmen lazım
Asyanida Guzelanne34 her gün dyson ile süpürmeye rağmen nasıl toz oluyı anlamıyorum ve tüm evim siyah. Uğraşırım dersen yaptır tabiki 🙈
Kubrasolmmaz Nazlican benimde kadife ama bir ara moda olan heryerin toz pembe olan bir evin içinde o başlığı hayal et benimde ondan 😁😁😁😁 tozu bitmiyor ahhah
Guzelanne34 Kubrasolmmaz ahahah ya benimde beyaz ve gold dolaplarım ama yatak başlığımda ne alakaysa gri gibi değişik bir rengi var 4 yıldır nefret ediyorum o başlıktan 😂
Nazlican Guzelanne34 Bence etmez, mesela buzdolabım vs de siyah, TV ünitemde hepsi sürekli silinmek istiyor
Guzelanne34 Asyanida ayy tam hayalim biliyomusun siyah hastasıyım. Elimde olsa mutfak dolaplarımı bile siyah yaptırırm😂
mybabelanel Guzelanne34 siyah her türlü tozu gösteriyor ya komodinim siyah mesela o da siliyorum akşama tozlanıyor tekrar
Asyanida Guzelanne34 temizliği çok zor 🫣 ki ben bş temizlik hastası olarak zorlanıyorum 😅 toz görmeye tahammülüm yok
Tospikk0 Guzelanne34 tozu alıp başka odaya geçtiğimde tekrar odaya geldiğimde sanki hiç tozu alınmamış gibi birde bnde cheestr model kenarlar başlık sen düşün artık gerisini