barlastrtl Kolik bebegi olanlar gaz sorununu nasıl çözdünüz. Bebeğim 18 günlük ve 3 günlür öğlen baslayip geceye kadar devam ediyor uyumuyor ağlıyor. Masaj yapiyoruz yok, damla veriyoruz yok, geçmiyor hafiflemiyor🥺
birkuzuannesi barlastrtl Benimde 1 buçuk aylık aynı sürekli ağlıyor damla kullanıyoruz fayda etmiyor psikolojim bozuldu artık 😞😞
Rav-Ebu barlastrtl koliğin çaresi yok masaj ses damla bir işe yaramıyor 8 farklı damla kullandık neler yaptık neler yok fayda etmiyor böyle devam ben alıştım artık 5 Aylık
minikoglummmmm barlastrtl iki aylığız bizde bir haftadır karnını doyurmadan gaz masajı yapıyorum sonra mama içerken gazını çıkarıyor bu bir haftadır kafamız rahatladı biraz
barlastrtl Yeliz21 aynen onuda denedik anlık sakinlesiyor, artik uykusuzluktan gozleri falan kan çanağına dönüyor
Slakyz Bizde de aynı sorun vardı 43 günlük. Maflor dşye probiyotik kullandık. Sonra nurse haveys probiyotik ile bağırsaklarını çalıştığını duyıyorduk ama nurse haveys çok etki etmedi. Sürekli sıcak su torbası koyuyorum ayağına. Ama bunlar biraz hafiflrtiyor zamanla geçiyormul herkes öyle diyor Allah hepimize sabır versin🤲çok geçmiş olsun
Ayseey barlastrtl malesefki 3. Ayına kadar devam ediyo canım bebeğim 2 ay 22 günlük yeni yeni azalmaya başladı
minikoglummmmm barlastrtl doktorumun dediği gibi karnını yukarıdan aşağıya doğru yavaş haraketlerle sıkıyorum beş dk felan mama veriyorum ardından hemen çıkarıyor
Doruk-_ barlastrtl kundak yapın.biz 5.5 aylık olana kadar kundak yaptık öyle uyudu açtımız an bağırıyordu öyle uyuyordu şuan 6 aylık hala gazı var ama biraz geçti vermedim zaman mama yemiyor midesi gaz dolu
Ayseey barlastrtl gündüz asla yatmazdi uyursada 10 dk falan gecede 1 den falan sonra uyurdu canım 1 saat olmadan kalakr hep geri yatırmak yarım saatten fazla sürerdi sabahta 7 den sonra asla yatmazdi uyanirdi
Rabis_003 barlastrtl 3.5 aydan yazıyorum çözemedim🥴😂 bütün mamaları denedim bütün gaz damlaları dab simplex nurse hurveys metsil biogai bağırsak düzenleyici maflor acı elma yapıyla ayaklarına masaj gaz masajları ılık duş bla bla bla hiçbiri fayda etmedi malesef
zeyzehk 2.5 ay sürdü cok zor bi süreç ailemle atlatmıştım hamak beşik ve kundaklamak iyi oluyor biogaia Nurse harways ve relektaz gaz damlaları kullandım onun haricinde ara ara fitil verdim bagırsak spazmını çözen ama uyku yapıyordu o da uzun süre uyutuyordu o süreyi öyle atlatmış oluyorduk ama tabi kimseye önermem
Huysuz Valla damlaların hıcbır faydası yok canım bosa kullanma cocugun bagırsaklarını tembellestırme derım. Benım oglum hem kolık hem alerjıktı bız careyı aglama krızıne gırdıgınde arabada tur attırarak bulduk. Aksam esım ısten geldıgınde yarım saat turluyorduk arabayla memede uyuyordu sakınleşip, fakat esım aksam göreve gıdınce bende panık atak baslıyordu. Cunku aksamları krıze gırıyordu. Eşim sureklı eve gelıp gezdırıp ıse donuyordu. Artık sıkıntı olmaya baslayınca careyı evde cıngene salıncagı kurduk onunla sallayıp uyuttuk boylece sakınlesıp uyudu yavrum ce gıtgide alıstı uykuları duzene gırdı. Elektrıklı anakucagı almıstım onda durmadı ama nedense cıngene salıncagı bıze nasıl ıyı geldı anlatamam. Gunduzlerı duzenlı uyuyor salıncakta aglamaları azaldı. Gecede yatakta yatırıyorum. 3 aydan sonra gaz olayı hafıflıyor sabret bacım.