BusUgUr baloglum_e pislikler bunlarda ana işte. Bu gibiler yüzünden gerçekten evlatları için çırpınan aileler perişan oluyor. Bu arada artık valilik hesaplarında toplanan paralar ailelere aktarılmıyor. Tedavi için hastanelere aktarılıyor.
Ruzgarsmom1 baloglum_e ne kadar vicdansız insanlar var ya kendi evlatıdının canına kıyıyo kendi lüx içinde yaşamak için
Elifkskl baloglum_e işte bunların yüzünden çoğu insan güvenip gerçekten ihtiyacı olanlara gönderemiyor haram zıkkım olsun ne diyeyim valla
baloglum_e Oglunasikbiranne08 kesinlikle haklısınız insanların vicdanını bıle sömürüyorlar bu çağ çok kötü çok fena bi hal almaya başladı Rabbim evlatlarımızı korusun
Erkmnm baloglum_e ben bu bayana hm hiç giymediğim etiketli mıntumu yollamıştım 2-3 sene önce en maddi durumun sıkıntılı olduğu dönemde ve satış yaptıkları yerde görmedim o zamandan şüphelenmiştim inanın allahım yerini cennet etsin meleğin😔
baloglum_e Erkmnm ya tüylerim diken diken oldu iyi niyetiniz hep varolsun nerden bilebilirsiniz ki böyle olacağını gerçekten insan pes diyor bu olanlara artik
GSevilay65 baloglum_e Allahım belalarını versin vefat etmiş çocuk. gebersinler inşallah rabbim bunu yanlarına koymasın minicik bir can beden ne acılar cekti o cocuk yazık yazık böyle anne olmaz olsun
Dilaylaa Daha öncede yaşandı bu durum , ben o zaman yüklü bir miktar bağış yapmıştım . Aile sonra çıkıp birde tekrar bebek yapacağız diye para toplamaya kalkmıştı ne oldu bilmiyorum.
Mihriiii baloglum_e gerçekten evladı için çırpınan insanları zan altında bırakacak artık. Pislikler ya. Bunlar anne baba olmasın ya devlet yasaklasın bunlara başka çocuğu. Yazık yavrucağa 😔