Tanemduygu Kizlar merhaba kizim 17 aylik. İlk dogdugunda ileri derece reflusu vardi 6 ay boyunca cok cektik derken birden kesildi. Son 1 haftadir surekli gegiriyor hani bazen bizimde agzimiza avi bir tat gelir ya bogazimiz yanar sanirim oda ole oluyor cnku tikaniyor farkediyorum. Devamli bos bos yutkunuyor bazen gaz yapiyor sanirim gegirmesi o yuzden ama suan tukuruguyle voguluyor ve yemek bile zor yediriyorum bazen. Bu hafta Gastroenteroloji bolumune goturucem. Reflusu tetikliyor sanirim bendedw oldugu icin az cok biliyorum ama cocuklarda nasi tedavi uygulaniyot acaba? Yasayan bilgi sahibi olan varmi
Sevda6767 Kızımda da var canım 5 ay boyunca deli gibi kustu. Doktor gaviscon vermişti kabız olmuştu kullanamadık. 13 buçuk aylık şu an. Aynen dediğin gibi bazen tıkanıyor geğiriyor. Devam ederse ben de götürmeyi düşünüyorum büyük ihtimalle yine gaviscon verilir. İlk etapta o veriliyor
Tanemduygu Sevda6767 ilk bebekken icti ama hala gaviskonmi verirler ki bide motillium veriyolar ben kesin goturucem cocuga ne yedircegimi sasirdim