aabcdefaaa Kızlar oğlum rahatsız baya doktora götürdük azitro verdi antibiyotik içinde ölçeği vardı hazırlamak için arıyorum arıyorum yok bulamadım bir türlü. Ne kadar su koyuluyor tozu hazırlamak için bir bilgisi olan var mı
aabcdefaaa Show_must_go_on tamam teşekkür ederim siz kullandınız mı ? Fayda etti mi ☺️ oğlumda baya öksürük burun akıntısı var sadece iburamin calpol bide bunu vermiş
Show_must_go_on aabcdefaaa kullandım 3 günlük bir antibiyotik zaten bize bunu ve calpol verdiler sadece öksürük daha iyi ama burun akıntısı devam ediyor maalesef 🥺
scooby-doo aabcdefaaa ölçek kapağı olması lazım içinde dün bende aldım kızım hasta küçük bir ölçek kapağı çıkıyor içinde
scooby-doo aabcdefaaa dün kullanmaya başladık 24 saatte bir verecekmişim 3 gün vericeksin dedi doktor çok öksürüyordu artık uyuyamıyordu influenza a/b negatif çıktı crp de çıkmamış vücutta ama bir öksürük balgamlı serum takıldı iğne yapıldı hava verildi evde de nebülizatörle ilaçlı hava veriyoruz bi de bu antibiyotiği verdi geçmezse götürücem tekrar bakalım