Momm1234 Merhaba anneler , oğlum 5 ay 12 günlük sma comfort mama kullanıyorum hiçbirşekilde yemek istemiyor yediğindede kusuyor mama değiştirmeyi düşünüyorum Bebelac,Hipp ,Aptamil bunlardan hangilerini önerirsiniz aynı sorunu yaşayanlar varmı ?
Zeynosileannis Momm1234 Gördüğüm kadarıyla bebekler Aptamili seviyor 🙂 meme bırakmada mamadan çok biberonla alakalı
Momm1234 Zeliha7 doğduğundan beri sma kullanıyorum eczaneci aptamil önermemişti şekerli memeyi bırakır diye öyle bir durum olurmu acaba ?
Zeliha7 Momm1234 doktorumuz probiyotik içerikli olan aptamil comformil ve sma comfort ikisini önermişti ikisini de güzel aldi sizde isterseniz deneyin
Dilruba_1 Golden goat kullanıyorum içeriği temiz şimdi doktor probiyotik içerdiği için evolvia tavsiye etti onu veriyorum Golden goat içebilir belki tadı iyi genelde bebekler seviyor
Emirmete Dilruba_1 bende evolvia kullanıyorum kilo alımı nasıl acaba bebeğinizin benimki küçük doğduğu için kullanıyorum daha var kontrolümüze
Dilruba_1 Emirmete biz daha yeni başladık normalde hep golden goat veriyordum doktorumuz evolvia önerdi probiyotikten ötürü Evolvia kilo aldıran bir mamaymış sanırım ama buradaki anneler yazmıştı