Goktug24 Kızlar merhaba oglum kabız olmuştu makamında catlak oluşmuş doktor krem yazdı ama fayda etmedi ne yapabilirim?
Merve1705 Goktug24 oğluma bepantol ve hametan karıştırıp kullandım çok şükür geçti 2 tane çatlağı vardı
Dreamcellist Goktug24 geçmiş olsun bizimki de olmuştu yazık çok acı çekti oğluşum. Bize fito ve pepanten plus verdi günde 4 5 kere poposunun deliğine ittirerek sürdüm biraz geç geçiyor mutlaka suyla yıkayın yada pamukla silin daha çok faydasını göreceksiniz
efulim Benimde kizimda 15 gunlukken olmustu anestol ve fito kremi karisim yaparak sabah aksam sürmemi soylemisti ve gecmisti. Size onerilen krem ne acaba
ZeynepEla Hakiki zeytinyag iyi geliyor gercektrn bizimde basimiza gelmisti kremler fayda etmeyince zeytinyag kullandim
honeyson Benim oğlum kabız olmadığı halde makat çatlağı oluşmuş. Doktorumuz mavi Hametan ve lokalden pomad yazdı bu iki kremi karıştırıp günde 4 kez Sürüyorum o bölgeye . 3 gündür sürüyorum daha geçmedi ne kadar sürede geçer merak ediyorum
Zuhal-2019 [bilinmeyen] aynı sebepten bugün bizde doktora gittik balaban pomad ve madecassol kremi günde iki kere uyguluycaz ve günde 5 dk sıcak suda oturtacaz
PinkyMom Dreamcellist benim 35 günlük kızımın da poposu kızarık😌ama çatlak mı değil mi bilemedim nasıl anlarım çatlak olup olmadığını☺️ İlk bebiş olunca bilemiyo insan 🙈