3yasakadarsifirekran Selam kızlar safari konsept için hasır masa örtüsünü internet dışında nerden bulabilirim?
OptimusPrime 3yasakadarsifirekran Ben hazır safari konsept almıştım Hepsiburada üzerinden yeşil örtüsü vardı bu şekilde. Tam safariye bağlı kalmadım balonları süsleri tabak çatal vs Pastası bu şekilde yaptım. Fikir olsun diye bırakıyorum bugün kutladık:)
Aysegul93 3yasakadarsifirekran sanmıyorum ya trendyolda flanda bulamadım ben püskülü flan kbk da var ordan alcam normal sitesi de var kbk.com sanırıö
Aysegul93 3yasakadarsifirekran 500 gr püskül 60 TL. 1.5 ×1 metre masa örtüsü 60 TL. Kbk markette. Kbkmarket.com
3yasakadarsifirekran OptimusPrime çok güzel olmuş🥳🥳 Allah uzun ömürler versin oğlunuza😍 Bende bunu aldım masa örtüsü yok içinde , bir kaç balon daha aldım.
OptimusPrime 3yasakadarsifirekran Bend enuna benzer almıştım. Ama inan bu fiyata değil tabak çatal bardak patlamış mısır kutusu peceteler o rengarenk balonlar hayvan desenli masa örtüsü falan 125e almıştım bulamazsan böyle bir şey alabilirsin https://www.hepsiburada.com/my-party-ready-safari-konsept-doum-gn-plastik-masa-rts-120180-cm-p-HBCV000026MLN3?magaza=Happyland+Party+Store&url_src=and-product-detail
Momylion 3yasakadarsifirekran bende şimdi post actm yakında doğum günümüz safari konsepti düşünüyorum siz yaptınız ? Foto varsa atabilirmisnz eşimde dün bunu beğendi. Bide pasta nasıl yaptirdnz safari konsepti olsun dedik ama pastaları aşırı pahalı