Ysmnck Göğüslerim çok acıyor ağlaya ağlaya emziriyorum 4 gün oldu Doğum yapalı lansinoh krem sürüyordum ona rağmen böyle oldu ne yapmalıyım nolur yardım edin 😱
Yagmur12 Ysmnck bende aynı öyleydim canım arada sag sütünü gögüsün rahatlasın rabbim yardımcın olsun ama geçicek
AdAyza Ysmnck en iyisi mümkün olduğu kadar memeleri açıkta bırakmak,hava aldıkça iyileşmesi hızlanıyor,bir de tahinin üzerine çıkan yağını sürebilirsiniz ,sizi çok iyi anlıyorum ben de çok çektim hatta hepimiz ☺️ ama geçecek , bebeğinizi sağlıkla büyütün
Ebruko Madecassol kullan kesinlikle. Her emzirmede ln sonra sür, diğer emzirmede ılık suyla temizle mutlaka. Bende bir çok krem kullandım doktorumun tavsiyesiyle madecassol kullandım 3 güne geçti
Jelibon88 Çok canini yakan çok ağlatan bi süreç malesef hiçbişey tam olarak geçirmiyor hangi doktora gittiysem en iyi çozum zaman dedi Allah yardimcin olsun geçicek zamanla ❤❤
Seda5431 Ysmnck karbonatlı su yap canım içinede pamuk at ufak ufak emzirmeden önce emzirmeden sonra onunla sil kreminide istediğin zaman sür teyzemin kuzenimin ve arkadaşımın göğsleride seninki gibi olmuştu öyle geçti 2-3 güne hem bebişinin ağzı pamukçuk olmaz öyle kesinlikle yapmalısın