Deletedmom_100 51 günlük bebek uyurken tukurugu genzine kacıyor yutamiyor boğulur gibi oluyor nerdeyse yeni doğduğundan beri böyle korkuyorum çocuğa birşey olacak diye uyuyamıyorum rahat rahat ya doktor ciğerleirimde birşey yok dedi
Mavis34 Deletedmom_100 bir arkadaşımın bebeği de boğulacak gibi oluyordu onu kardiyolojiye göndermişlerdi kalbinde bir sıkıntı ve sanırım.bobreginde genişleme çıkmıştı sonra düzeldi. Bilmiyorum sizde bir baktığın isterseniz
umutunannesiiii Deletedmom_100 ah ah ben yaşadım onu gitmediğim yer kalmadı nöroloji kardiyoloji gastroenteroloji Allah’tan onemli bir hastalık çıkmadı ama nöbette durduk 5 aylık oldu hala uyumaya korkuyorum kusmayan reflü olabilir mi yani migde ekşimesi gibi bir şey bizimki öyle çıktı gazını mutlaka çıkarmaya çalışın besledikten sonra yarım saat dik tutun hemen yatırmayın mama veriyorsanız AR mama kullan diyor doktor benimki kucakta büyüdü diyebilirim dikkatli olun yani zamanla azaldı bizim 6 ay normal yapacak bir şey yok dediler ama delirmistim çok zordu