Bulgaristan-kizi Kızlar selam bebeğim 13 aylık. Saçları kıvırcık. Ve çok düzensiz şekil almıyor saçların uçlarını kestirsem kıvırcıklığı gider mi acaba öyle dediler kestir gider dediler. Anne ve baba tarafında kıvırcık yok kime cekmiş bilmiyorum
[silindi] Bulgaristan-kizi bebeklik saçı kesilince değişiyor gerçekten ama kıvırcık s kesilince değişimi nasıl olur bilmiyorum. Mesela benim oğlumun bebeklik saçları ince telli ve dümdüzdü 2 numaraya vurduk sonradan gelen saçı kalın telli ve dalgalı oldu birde rengide değişti, bebeklik saçları simsiyahtı kesince sarı geldi
Carriebradshaw Bulgaristan-kizi akrabalarımdan birisinin iki çocuğu da bildiğin bonus dediğimiz kıvırcık saçlara sahipti. Saçlarını küçükken sıfıra vurdular ikisinin de. Kızın saçları düzeldi gayet düze yakın oldu. Oğlanınkiler biraz daha inatçı çıktı. Sanırım iki kere sıfıra vurdular onun da saçları kestikçe düzeldi şimdi hafif dalgalı gibi oldu. Onların saçlar düzeldiyse geçer bence. Benim kızın saçları da öyle olmaya başladı. Başlangıçta düzdü sonra hafif dalga şimdi kıvır kıvır oldu saçlar tepesinde yatışmıyor. 7 aylık ama maşallah saçlar epey var 😄 nasıl kıyıp kesicem bilmiyorum ama kessem düzelir diye düşünüyorum.
bayankitapkurdu Bulgaristan-kizi benim oğlumun da kıvırcık. 2 kere sıfıra vurdum daha düzgün daha gür oldu ama yine kıvırcık. Bizim 2 dedemizin de gençken kıvırcıkmış saçları. Gençken diyorum çünkü şuan ikisi de kel 😅
Bulgaristan-kizi [silindi] dipler düz uçları kıvır kıvır. Ne yapsam düzelmiyor. Saçları taranmamış gibi duruyor hoş durmuyor
Bulgaristan-kizi Carriebradshaw maşallah 🥰 benim kızımın saçlı doğdu baya saçlı 2 ay sonra kıvır kıvır oldu uçları dipler düz. Ben 0 vuramam kıyamam 😂 anca biraz uçlardan aldırım. Saçı toplanmıyor cirkin duruyor
Bulgaristan-kizi bayankitapkurdu sizin. Ailede varmış bizde 2 tarafta da kıvırcık yok bi benim kızım Halil Sezai gibi 😂😂