CAnAN022 Hayırlı geceler anneler❤️ Sizlere bir sorum olacak kayınvalidem oğlum öksürdüğü ve aşırı hırıltısı olduğu için çiğ yumurta ile sütü karıştırıp içirmemi ve çok iyi geleceğini söyledi oğlum bir buçuk yaşında hasteneye gittik ilaçlar dışında bunu da deneyip fayda göreceğimi söyledi bende bilgisi olanlara sormak istiyorum 🌸
Woman35 CAnAN022 süt başlı başına zararlı çiğ yumurtayla da pek iyi olucağını düşünmüyorum büyükler için belki olabilirdi
Noname21 CAnAN022 ay tadına önce kaynanan baksın bakalım o içebiliyor mu o iğrenç şeyi Hırıltı neden var onu bulun sorun çözülür başham mı var atamıyor Geniz akıntısı mı var Brpnşları mı dolmuş Doktora götürün yani
Mavis34 CAnAN022 çocuklara az pişmiş yumurta bile verilmemeli içinde ciddi bir bakteri ürettiği için iyi pişmiş halde yedirilmeli o yüzden çiğ yumurta bence hic verilmez
CAnAN022 oğlum bir yaşı geçti süt içiriyorum ama kayınvalidem yumurta sarısını da ekle öyle ver dedi bende merak ettim bildiğim kadarıyla verilmez çünkü bakteri üretir diye biliyorum
Ggulmez CAnAN022 vermeyin tabi ki, bakteri olabilir, iyi edeyim derken daha beter olur Allah korusun. Doğal olarak verebileceğiniz çok başka şeyler var, yumurtaya sıra gelene kadar ohooo. Geçmiş olsun bu arada..
Minel-inannesi Bu kayinvalideler bu bebelerden ne isterler bilmem garezlerimi var cocuklara ne cig yumurtasi allah askina daha neler
CAnAN022 Çok teşekkür ederim hepinize bende öyle düşünmüştüm ama büyüklere laf anlatmak zor gerçekten 🙄
Gryffindor CAnAN022 Geçmiş olsun bence şu ara yani hastalık sırasında süt de vermeyin. Belki bilirsiniz bağırsak duvarını tahrip edip hastalıklara daha kolay yakalanmasına neden oluyor. Yumurtadan da Allah korusun bakteri kapabilir. Bence en güzeli hastalığı geçene kadar sarımsak yedirin.
Aslicamm CAnAN022 ay asla asla vermeyin salmonella bakterisi yönünden coook riskli hatta etkinlik yaparken karton yumurta kaplarini bile kullanmayın diyolar