Zeynepaltntas Merhaba anneler Meme ucu nasıl çıkarabilirim uya kafayı yicem silikon uç aldım bebeğim onunla emerken de çok sinirleniyor kaydığı için napcam bilmiyorum meme ucum geri kaçtı iyice silikonla da devam edebilecek gibi durmuyoruz
Bussi Zeynepaltntas kucuk uclu olan memeyi sagmanizi öneririm elektrikli sagma mak. Varsa en yüksek ayarında bi kaç kere sağın benim o şekilde cikti
Satiyeakinci Zeynepaltntas ssfghhhgh al benden de o kadar. Bir de hemsire bana al demisti o ucu. Meme ucun kucuk diye. La gelip gostersne belki alacak bebek mememi. Simdi uca alisti. Biberonda veriyoruz. Arada kendi gogusumu teklif ediyorum ama yok almiyor. Alsa o kadar cok rahatlarim ki. Yemin ederim ucla emzirmek zulum. Parmak kemiklerim cok aciyor artik onu tutmaktan
karelmomyy Zeynepaltntas internetten silikon uç takılma tekniğine bi bakarsanız faydası olabilir etrafı ıslatılıyor ucu içeri doğru kıvrılıp öyle takılıyor.bebeğim 50 günlük bende kullanıyorum yeni yeni tutmaya başlıyor oda sakin olduğu zamanlarda… phlips avent veya mamajo marka kullanmanızıda öneririm çünkü onlar daha yumuşak. Wee gibi markalar sert ve daha büyük. Bende kiwi baby nin elektrikli makinasıyla sağım yapıyorum ilk güne oranla daha büyük göğüs ucum… tabi göğüs ucum var denilirse…
Zeynepaltntas Satiyeakinci ayyy sorma elim iki büklüm emziriyorum eziyette gerçekten millet lap diye memesini açıp emziriyor özeniyorum valla 😂🙄
Besraesin Zeynepaltntas elinle surekli cıkartmaya calıs pompalı makına varsa oda yardımcı oluyor sırıngayı da deneyebılırsın benımde aynıydı sımdı 4 aylıgız şap şup yakalayıp emıyor ucum cıktı çok şükür çok ağladım bende anlıyorum seni
FerideDeniz Zeynepaltntas canım aynı sorunu ben de yaşadım. Seni çok iyi anlıyorum. Ok zor oluyor silikon ucla emzirmek. Ben bu durumu sağlık ocağına gidip oradaki hemşirelere anlattigimda bana bir siringanin ucunu kesip göğüs ucunu oraya yerleştirdiler ve yavaş yavaş çektiler. Bu işlemi günde birkaç defa olmak üzere üç dört gün uyguladım. Çok faydasını gördüm. Sonrasında ihtiyacım kalmadi silikon uca. Youtubeda şırınga ile göğüs ucu çıkarma diye aratırsanız daha detaylı anlatıyor. Kafanızda şekillenir iyice. Görerek daha kolay yaparsınız. Hem kolay hem çok ucuz bir yöntem. 🙂Bol emzirmeli günler diliyorum.