Dlshnn3 Komple camlar silinicek mutfak dolaplarım içli dışlı silinecek yerler silinip süpürülecek başvuranlara ne kadar ücret teklif etmeliyim bu işin piyasası ne acaba 🤗 teşekkürler
Asyaveannesi04 Dlshnn3 evim 3+1 2 banyolu camlar, kapılar, yerler,silinip süpürülüyor dolap üstleri,tozlar alınıyor, banyolar 550 tl veriyorum konuma göre de değişiyor
Laydaren Dlshnn3 Evinizin büyüklüğüne bağlı. Evim 2+1. Küçük sayılacak bir ev. Normal temizlik yapıyorsa 300 alıyor. İşin içine cam kapı avize mutfak dolapları buzdolabı girdiğinde 400 alıyor. Günlük temizliğe geldiğinde bazen ev temiz zaten pek bir şey yapmadım 200 versen yeter diyor. Hiç 200 vermedim, böyle demesi bile benim için işine saygı duyduğu anlamına geldiği için anlaştığımız fiyatı verdim😊
-_-hUysUzvetatlikadin Noble21 ne ciddi misiniz 😲 kaç metre karelik bir ev için bu fiyat acaba birinden duymuştum evin büyüklüğüne göre temizlikçi fiyat veriyormuş
Dlshnn3 Laydaren 150 metrekare büyük gibi evim 3+1 3 banyo var 😬 ay bana sadece dolap cam silse bile yeter aslında 400-500 e razıyım🫠
Anneciko Bugün geldi 2+1 normalde 500 bana 450 Yaptı Ama ohhh çok harika oldu valla helali hoş olsun DOLAP İÇLERİ YOK TABİ ONLARI BEN YAPMIŞTIM