Gnc27 Sistite en hızlı ne iyi gelir acaba evde ? Kanamalı üstelik:( aşırı kötüyüm ..yaşayan biri varsa yazabilir misiniz lütfen ? Şuan eşim evde yık ben acile falan da gidemiyorum bebekle ama tuvaletten çıkamıyorum ve aşırı zorlanıyorum yaparken :(
Erenefes Gnc27 ay ben olmuştum bir kere havuzdan kapmıştım. Tek çaren üroloji doktoruna gitmek antibiyotik kullanmak bol su geçmiş olsun
mellthemomyone Gnc27 valla en güzeli kuru dut kürü canım. 1 hafta boyunca yap onu mis gibi olursun. Çok geçmiş olsun
BARTUMOM Gnc27 çok sık oluyorum bende kanamalı benimkide sizi çok iyi anlıyorum gitmediğim doktor, ilaç kalmadı son doktorumun verdikleri çok iyi geliyor. Hemen onlari içiyorum 1 güne geçiyor Zimaks antibiyotik Piyeloseptyl enfeksiyon hapı Monurol şase Emzirirkende kullanabiliyorsunuz ama tabiki doktorunuzada sorun
Gnc27 Erenefes çok teşekkür ederim eşim gelince gideceğim ama o zamana dek mahvolurum sanırım gece boyunca lavabodaydım su içmeyi bırakınca biraz geçer gibi oldu :( ama içmem lazım çok yansa da
MomsMeteor Eczaneden toz şase alın ıdrar yolu enfk ıcın dıyın bır saate rahatlaesın ( gecen hagfta basıma geldı )
Gnc27 BARTUMOM Üçünü de veriyor Mu acaba ? Piyeloseptly bana en iyi gelen ilaç daha önce üç defa kullandım ,gitsem yine onu isteyeceğim sanırım. .bir dr şuan idrar tahlili alamazlar sanırım dmi kanama hala var :(
FerideDeniz Gnc27 canım nöbetçi eczaneden uromisin gibi bir toz al. Zor durumdayım, yarın hemen doktora yazdiracagim de. O şekilde kabul eder diye düşünüyorum. Hem de reçeteye yazdirinca paranı geri almış olursun. Geçmiş olsun.
BARTUMOM Gnc27 hepsini aynı anda veriyor ilaclarin gitmediğim doktor kalmadı yıllardır tek çareyi bu 3 ilaçta buldum bende artık kronik hale gelmiş
Portakalcicegiii Gnc27 baslıgı okuyunca canım acıdı resmen.. benimde kanamalı oluyordu üstelik mesanemden gelirdi.. limonlu su, maydanoz suyu, kefir, bunlar bana iyi gelmişti. Ama en iyisi antibiyotik ve monurol şase kullanmak. Başla türlü cok zor..
Gnc27 Portakalcicegiii :( dün gece sirkeli su içtim baya bi su içtim ama bu defa tuvaletten çıkamadım aşırı canım yandı :( ben de bıraktım su içmeyi .. şimdi yne bol su içeyim değil mi :( dediklerinizi deneyeceğim .bir de acilde istediğin ilacı yazarlar mı acaba ? Piyrloseptly mesela .bana iyi gelen .monurol yazıyorlar da diğerini bilemedim
Portakalcicegiii Gnc27 limonlu suyu kesinlikle deneyin. Hatta sarımsak yiyebilirsiniz çiğ bir şekilde antibiyotik niyetine.. banada monurol iyi geliyordu doktorum başka ilaç yazıcaktı onu şöyleyi yazdırmıştım. Başka bir doktora gittiğimde ona direnç göstermiş diyip farklı şase yazmıştı ama faydası olmamıştı tekrar monurol istemiştim
Gnc27 Portakalcicegiii deneyeyim bugün hemen ..ben de hep vardı yanma gitmedim dra arttı :( ihmale gelmiyor..üşümüştüm bir de ..
Gnc27 BARTUMOM anladım bugün doktora gittim ama iki tane farklı ilaç verdi bactrim ve duocid adında o ilacı söyledim ama bunları kullanmamı söyledi .bir de kültür istedi 3 gün sonra arayacağım tekrar sonuç için..