Jaso Bir çok marka deneyen biri olarak en rahat ettiğimiz mamadushbaby oldu. Kesinkile tavsiye ederim.
Cenkerinannesi aysetunckilicfirat nasil peki kullanislimi? Bnde e bebkden almak istiyorum ordakiler kanguru degilmis gibi kimse bahsetmiyo🙄
Canansena Miniktavsan 6 kg dan sonra gerek yok die okumuştum kızım henüz 6 kg değil olunca kullanmıycam şuan kullanıyorum
aysetunckilicfirat 2prenses 1 aylık bebegim var ben gayet sağlam olduğunu düşünüyorum. Bizim kız pek teması sevmediği için durmuyor kucağımda orası ayrı mesele 🤦♀️😊
Htcgrlgvn 2prenses Chicco EasyFit Ergonomik Kanguru tavsiye ederim 0+ ay dan itibaren kalça gelişimi için onaylı ben 35 günlükten itibaren kullanıyorum çok memnunum 👍🏻
PelKad Bende epey araştırdım. Solomom baby almayı düşünüyorum ama 3 aya kadar beklesemmi diye de düşünmeden edemiyorum 🤷🏻♀️ Yenidoğan aparatı var evet ama rahat eder mi kafamda soru işaretleri. 🤯
Kezban 2prenses kangurunum.markasi.degil ergonomik ve guvenlik standartlarına uygun olması önemli bende ergobaby var biraz pahali ama hayat kurtarıcı neko boba hagybery balinbaby vs.
Kezban 2prenses bu arada kanguru 4.aydan sonra öneriliyor 4 aya kadar esnek yada dokuma.sling kullanılabilir