kasabitimom Her damla çocukta farklı etki gösteriyor bende sizin yaşadığınız durumun aynısını yaşadım sütüm tazikliydi ve kolik dendi, süt alerjisi dendi emmeyi sevmeyen çocuk dendi biberona alıştı dendi bir iki defa vermeme rağmen ve dr götürdüm kaç tane hepsi ayrı birşy dedi en son kendi dr film çekti ve gazı olduğunu söyledi aynı zamanda tazikli sütüm olduğu için de rahatsız etti bebeğimi çok uğraştırıcı bir süreç ben çok çektim Allah yardımcınız olsun başka damla deneyin beslemeden 15 dkk önce vermeye dikkat edin relactaz damla deneyin isterseniz araştırın ama size tavsiyem asla biberon vermeyin aç diye benim düştüğüm hataya düşmeyin direnin atak dönemleri osu busu hepsi geçecek ama asla bırakmayın emzirmeyi, uzun süre de olsa gazının çıktığından emin olun ben kiraz çekirdeği bel kuşağına kadr almıştım ama işte ben kıyamadım hata yaptım bireronla aç kalmasın diye verince daha çok alıştı biberona çok zor ya uzun bir süreçti ama lütfen pes etmeyin relactaz damlayı deneyin çok duydum ama son dönemde bende kullandım işe yarıyor fakat artık ben geç kalmıştım memeyi bırakmıştı damlayı keşfedince