Sema345 Android telefon almak istiyorum ele aldığında hafif kalan, ince genel anlamda zarif ve kibar olması benim açımdan önemli sonrasında da kamera.. lütfen android makul bi telefon önerin yarın almaya gidicez çok kararsız kaldım 🙄
Deletedmom_33 Sema345 Samsung s21 inceliği istediginiz gibi. Eşim geçen ay 11 bin civarı birşeye aldı Hepsiburadadan. Kamerası da iPhone 13 ile aynı Ben poco x3 pro kullanıyorum memnunum.
Smehtap Sema345 Xiaomi almada ne alırsan al diyeceğim valla 😀 bende olsam Samsung serisinden alırdım. Şu an Xiaomi kullanıyorum lanet olsun diyorum İnanki çok fazla donma ve hatalar veriyo o yüzden bunu listenden çıkar canım
okuyor Sema345 Xiaomi önermem, 1 yıl kullandım kendi kendine fotoğrafları, tüm galerimi sildi. Hafıza kartını okumayi bıraktı. Anmeminki de aynı marka ona da aynısı oldu.
Tunahancansu Samsung a53,a73 gibi modeller bakabilirsiniz.Hem işlemcisi,hem kamerası mükemmel.Zaten Android kullanmak istiyorsanız Samsung bu konuda çok iyi.Eskiden xiaomi kullanıcısıyım ama yazılımsal hataların çok fazla olduğunu gördüm o yüzden 👎🏻
Tunahancansu Tabii eğer bütçeniz daha fazlaysa samsungun yine s serisine bakabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun
Sema345 Ay eşim de ısrarla xıaomi diyor ben Samsungdan yanayken🤦🏻♀️Peki nokta atışı model söyleyecek olan var mı aranızda bana bu iyiliği yapın lütfeeen birazdan almaya gidicez ve karambole almak istemiyorum😄ay aylardır bu telefon seçememe durumu yüzünden alamadım gitti şaka gibi🤦🏻♀️