Laden Moonlightttt diplinerını bilmiyorum ama siyah rimelini almayan pişman olur. Yedekledim ve gördükçe almaya devam edeceğim. 32.90 a böyle bir rimeli nasıl satıyorlar hayret ettim. Kirpiklerimi arşa çıkarıyor alın aldırın😁
Elizovuski Moonlightttt eskı bır bım satınalmacısı olarak tum urunler orjınaldir ve analizleri satıs oncesı yapılmaktadır ☺️ Gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz 🙏
Moonlightttt Sareeemsu bugün vardı bayağı ruj .oyle mi ablam ruj almış hangisini aldı bilmiyorum, yapış yapış çıktı çok kötüydü Golden Rose,attım dedi. Normalde de golden Rose kullanır. O öyle deyince orijinal değil mi ki dedim.
Armicii Ben rimeli ve diplinerı bimden kullanıyorum 1 senedir falan memnunum ya Bi sıkıntı yaşamadım diplinerı akmıyor rşmelde öyle kirpiklerim uzun olduğu için gayet güzel kullanıyorum öneririm yani 😌
Moonlightttt Laden öyle mii , üzerinde tam ne yazıyor acaba? Rimel de alacağım bir bakayım. Teşekkürler
Armicii Moonlightttt oda golden rose canım iki türlüsü var biri sırf siyah biri pembe yazılı gibi ama ikiside bana iyi geldi tabi karar sizin 😌
Moonlightttt Birannisbirbebis teşekkür ederim. Normalde kullanıyorum, bim de uygun görünce şüphelendim 🌸