Cerenyrt Merhaba arkadaşlar, bebeklerinizin rutin kontrollerini hangi devlet hastanesinde yapıyorsunuz?? Çankaya tarafını soruyorum 🤔
Sltn Cerenyrt ankara üniversitesi sosyal pediatri ye götürüyorum çok memnunum sakin temiz bir yer.randevu ile çalıştigi için kalabalık olmuyor tavsiye ederim.
Cerenyrt cocomelon sami ulusa randevu bakıyorum mhrs den 1 ay ve üstü yazıyor her doktorda anlamadım 🤔
Mom06 Cerenyrt 1 aylık olmadan ne için götürmek istiyosunuzki bi skıntısımı var balgat polikinliğini hiç sevemedim beştepedeki polikinlik çok güzel
Cerenyrt Mom06 birde sarılığımız var, 14 tü 11 e inmişbugün çok şükürde onun takibi için arıyorum sağlık ocağımızda ölçüm cihazı yok
Mom06 Cerenyrt tıp fakültesine gidin 1 ay çok ilgililer 1 aydan küçük olduğu için sırada öncelik veriyolar
cypriot Ben A life hastanesi, Dr.Vedat Öztürk'e gidiyorum. İnanılmaz memnunum, çok detaycı ve en ufak şeyi bile atlamayan bir dr.
Cerenyrt cocomelon eminmisiniz genelde orda randevusuz iş yürümüyor 🤔 eğer öyleyse orda yaptırıyım hemen 🤨
cocomelon Cerenyrt eminim abimler yaptırmıştı bende şaşırdım hatta gidene kadar pek inanmadım geri döneriz sandım ama randevusuz bakıyolar kalabalıkta değil