AbrhamH Selamlar tatlı annelerimiz. Uzun zamandır yokum burqlarda. Nasılsinız nasıl gjdiyo hayatlar. Çocuklarimizin nelere yetenegi var, neleri farkettiniz gelin konusalim az 🌸💕 34 aylik bebi annel4ini bekliyorum özellikle 👻👻
1prens1prensess AbrhamH oğlum 3 yaşında onda gözlemlediğim tek yetenek mesela lego oynuyor o parçaları istediği herşeye benzetebiliyor mesela fil zürafa o kadar benziyor ki belki normal diyecekler olabilir ama oğlumun en büyük yeteneği tamamen hayal gücü olduğuna inanıyorum kafasında öyle şeyler varki bazen eşimle biz şoklara giriyoruz yaptıklarını görünce yapacaklarını anlattığını görünce bana yetenek gibi geliyor bu onun dışında bu kadar iyi faaliyeti yok. Kızıma gelirsek kesinlikle cimnastik aşırı esnek bir çocuk 21 aylık istediği herşeye esnekliğiyle ulaşıyor mesela bacakları önüne uzatıp oturmuşken ilerisindeki bişeyi almak için eğildiğinde vucudunu sonuna kadar öne eğebiliyor bacakları açık şekilde dümdüz yatıyor öylece yüz üstü kağıt gibi süzülüyor gören denk gelenler şok olmuştu nasıl yapabiliyor diye çünkü cidden zor ya😂4 aylık oğluma gelirsekte en büyük yeteneğimiz şuan 7-24 gülmek hatta o kadar zirvedeki emerken bile kahkahalarca gülüyor😂 kızımı kesinlikle eğer oda isterse yaş zamanı gelince bi bale olsun cimnastik olsun yollamayı düşünüyoruz onun dışında oğluma herkes yüzme falan diyor ama suyu asla sevmiyor 😂bu hayal gücü neye giriyor bilemedim şuan ama gözlemlediğim kadarıyla eğer yeni şeyler gelişmezse bu faliyetleri üzerine ileride bişiler yapmayı düşünüyoruz gibi🙈😂