ElifEcekpln Bebeğim 50 günlük her yolu denedik uyumuyor ağlıyor. Gazi var galiba. Sıcak suya da oturttuk. Önceden memede sakinleştirdi şimdi o da olmuyor. Calpol versek olur mu. Bı zararı var mı
Busrayaz14 ElifEcekpln calpol ateste agrida verilir. Bosuna ilac vermeyin Carsafta sallayin. Dalga geciyordum bende ama anlık mucize yaratiyo ve uyuyor
[silindi] Gazı olan bebeğe calpol verilmemeli canım . Dahaok küçük hemen ilaca alışmasın . Masaj yapmayı denesiniz mi memede sakinleşmiyorsa gazı vae demek ki ayaklarını karnına doğru masaj yapabilirsin ElifEcekpln
Reyhan35 ElifEcekpln calpol için erken bence canım hemde neyi olduğunu bilmeden gazı varsa gaz masajı yapmayı dene benim bebeğim kolikti ve bu şekilde biraz rahatlayabiliyordu
Busrayaz14 ElifEcekpln i love you gaz masaji Toutube da var. Sende mutlaka kimyon cayi ic emzirmeden evvel bana cok iyi gelmisti ( bir su bardagina bir cay kasigi kimyon ) Masaj ile deneyin cikarsin gazini , sonra memede uyutmaya calis
Fundazumra Ben hem beşik hemde salıncak aldım beşikte yatıyor normal de ama gazlı olduğu gün salıncakta yatırdım sallanmak rahatlatıyor gerçekten
minesglm ElifEcekpln YouTube da gaz nasajı var bebek yagıyla onu yapın komple bagırsak gazını atsın rahatlar
MucizeKalbim ElifEcekpln hafif yaylanma şeklinde yatakta ziplayarak sarılın. İhtiyacı olan uyku.aslinda ama uykuya geçemiyor. Biraz sarılıp, ninni söyleyin, aynı zamanda hareket edin. Anne karninda hissi verin ve beyaz gürültü açabilirsiniz.
Mayisannesi34 ElifEcekpln pilates topunda zıplatmayın deneyin ben çözümü öyle bulmuştum, bir de bir hoca varsa gaz için okusun 🙂
DemirinAnnesii ElifEcekpln Calpol verme canım gaz damlası var ise onu verebilirsin hatta benim doktorum iki çay kaşığı rezene ile karıştırıp ver hem gazını rahat çıkarır hemde sakinleştirir demişti. Ayaklarının altına masaj yap karnına masaj yap ayaklarını karnına doğru çek bunlar iyi gelecektir en azından benim bebeğime iyi geliyordu
Bebegimm1 ElifEcekpln calpol agri kesici ates dusurucu durduk yere verilmiyor gazi varsa gaz ilaci kullanmaniz gerekir yuz ustu yatirip deneyin gaz cikarmayi midesine baski olucagi icin belki cikarir
Mehmetmoms Suan benimde 1 aylık bebeğim sancıdan uyumuyor her yolu denedim şimdide küçük bir havluyu ısıttım atletinin üstüne karnına koydum biraz rahatladı gibi
Asilhan123 ElifEcekpln YouTube da Orhan Osman kolik bebek müzik var onu açın yüksek sesle biraz kucağınızda sallayın uyutuyor bizde hep işe yarardı.
ayda17 ElifEcekpln Calpol u öyle her huzursuzlukta vermeyin bence bağışıklık sistemini şimdiden baltalayabilir. Doktorunuzdan gaz damlası önerisi isteyin ya da rahatlatıcı müzikler açın salınma şeklinde hareketlerle uykuya dalmasını ya da rahatlamasını destekleyin
Rojperest ElifEcekpln bizede de geçenlerde oldu calpol vermek zorunda kaldım ve arabaya bindik doktora götürelim diye, artık arabadan mı ilaçtan mı bilmiyoruz öyle uyudu