Mihranimmm Merhaba arkadaslar . Tup bebekle hamile kalanınız var mı? Kaçıncı günde belli oluyor? 6.gunde 5.gun embriyosu kan testinde negatif çıktı. Artar mı bu değer?
Esoca38 Mihranimmm canım benimki 3. Gün embriyosu taze transferdi. Transferden sonra 10. Gün kanda çıkmıştı
dolunay01 Mihranimmm ben de tüp bebek tedavisi ıle cocıgumu dünyaya getirdi m 10.gunde kan testi verdı 100 kusurlerdedı hamıleydım
Mihranimmm Esoca38 peki 5.gun embriyosu kaçıncı günde belli olur ? 6.gunde sifir çıkan sonuç yükselir mi ?
Mihranimmm dolunay01 meraktan hep. Ama moralim bozuldu çok. Bilmiyorum az da olsa belli olmaz mıydı 5.gun embriyosu sonuçta
dolunay01 Mihranimmm hoc bılmıyorum ama en az 10.gunu bekleyin demişlerdi bana korkumdan9.gun bılr yapamamıstım sonuç olmazsa dıye bekleyin bence
dolunay01 Mihranimmm bu arafa 4.gun emrıyosuydu morulla fonemındeydı 5.gun transfer olanlar daha sanlı dıye biliyordum ben uzulmustum tek yumuttam kalmıştı oda 4.seviyeye anca gelebilmişti kı tuttu ılk denemeydı
Trkn_09 @Mihranimmm merhaba benim 3.gün embriyosu 8.gün kanda 126 çıkmıştı 5.gün kaset testte 2.çizgi vardı
FBKDUZGUN Mihranimmm 5. Gün 45 ti benim kan değerim ama ikiz olduğu için muhtemelen çıktı bide direk tutunmuş arkadaşımın geç tutundu 9. Gün 20 falandı kişiden kişiye değişir belki yeni tutunuyor bilemeyiz İnşallah sizinledir yavrunuz vaktinde en güzel haberi alırsınız 🤲🏻
ozgulgdr Mihranimmm 5. Gün embriyosuydu benim de. Transfer günü sayılmıyor 10. Gün de 47 çıkmıştı 🥰 bekleyin bence siz de … biraz erken olmuş olabilir 🙏🏻