ftm29 Haticeyns biz 15 aylığız şu an ve uyku eğitiminde 2. Günümüz benim bebeğim de hep mama içerek uyuyor her uyandığında mama veriyordum şimdi onu aşmaya çalışıyoruz
ftm29 Haticeyns uyuduğu odada mama içirmeyin uyutmadan önce ve uykusundan yarım saat önce içirin 23.30 ve 3.30da o uyurken 60 ml verin uyanıkken vermeyin uyanıkken uykuya geçirmeye çalışın
biradamavisi Haticeyns benimde 17 aylık. Kesemiyorum çok bunaldım. Çok yüksek sesi var oğlumun komşuları da uyutmuyor ağlamaktan. 😭
ftm29 biradamavisi benimki de öyleydi şimdi kesmeye karar verdim ve desteksiz uyutmaya henüz 2. Günümüz bir şey diyemicem ama inşallah işe yarar
ftm29 Bizim eğitmenimizin dedikleri bunlar bugün hala 2. Günümüz fakat belki işinize yarar diye yazdım
biradamavisi ftm29 rüya öğünü mü yapıyordunuz ben denedim 3 gün işe yaradı 4. Gün 45 dk ağladı gece 3 te.
ftm29 biradamavisi ben henüz yeni başladım ilk 2 günümüz iyi geçti bugün 3. günümüz olacak süreç nasıl olur bilmiyorum ama eğitmen asla uyanıkken verme dedi mama için
biradamavisi ftm29 ağlamasına müsade ediyor mu peki? Uyanıkken mutlaka mama istiyor mesela uykuya dalmak için.
ftm29 biradamavisi benimki de öyleydi, bu aralar dişi çıkıyor bozuldu gibi ama yine de mama vermiyorum dün gece çok ağladı uyanıp ama uykuya daldırıp öyle verdim 1 saat sürdü zor ama mecbur yapmam lazım artık büyüdü ve gece beslenmesi maalesef ki bitmeli