ALperenim AnneLer 4 ay 21 günlük bir oğlum war ..çok uykusuzum bebeğim doymuyor sanırım ama mamayıda N yaparsam yapıyım almıyor lütfen mamaya biberona nasıl alıştırabilirim yardımcı olun !..🙏🏻 gece 1 saate 1 kalkıyor çok bitkin ve Yorgun'um gece N vermeliyim tok olması İÇİN N yapmalıyım ..?
Haribo42 ALperenim mama ne kullaniyosunki hipp combiotic kullaniyorum benm arkadasimda sen gibiydi oda onu aldi bebegi aliyor ama o biberonla degil kasikla veriyor
Kaganpasa20 ALperenim 11 aylık oldu bebeğim hala uyksuzum hem de fazla fazla. Ben de bilsem de herkeslere söylesem :(
ALperenim Haribo42 Bebelac kullandık almadı hiç geri çıkardı şimdi Sma aldık onuda içmiyor biberonu ısırıyor kullanmıyor.. kaşıklada yarı içine yarı dışına gidiyr mama bşy anlamıyorum .N yapacagım bilmiyorum 😣
Asaftosunannesi Oğlum 16 aylık grceleri sık sık kalkıyor bazen uyanıp oturuyor oyun oynuyor gündüz gibi 3-4 saat uyanık kalıyor mama vermeyi deniyorum uykusunda aç oldugu için mi kalkıyor diyre biberon emmediği için onuda almıyor resmen savaşıyoruz
ALperenim Asaftosunannesi ovv sanırım ay ay huyları deişiyor Rabbim yardımcımız olsun İnşaAllah cnm ..🙏🏻