yareninannesiiii Geçen ay 158 tl gelmiş bu ay sadece kızımın odasını 50 de açtık 727 tl gelmiş diğer petekleri açsam fark ediyor mu yani açsam aynı mı anlatamadım ama 1 tane petek açmam diğer petekleri açmam fark eder mi etmezmi
Baakpnr- yareninannesiiii farketmez diyorlar ama bence net farkeder nasıl etmez ki ? Bizim evde 9 tane Petek var ama biz 5 tanesini açıyoruz . Bence farkeder
Umayinannesi21 yareninannesiiii bizim bu ay 4 petek yandı ayda 5 gün falan 5.petek yandı misafirim gelince misafir odasını da açıyorum 750 TL geldi 38 de yaktık evin sıcaklığı 24 derece
hepoyleolurzatenn yareninannesiiii bence çok fark eder aynı enerji tüketilmiyor sonuçta bizede geçen ay hiç gelmedi kullanım az diye bu ay 32 de yakmama rağmen( 30 da yanmaya başlıyor ) 721₺ gelmiş 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Kışın ne yaparız bilmyrm 2000 ler havada uçacak heralde
NoThing2Lose yareninannesiiii siz peteği acmasaniz bile borularda su akışı oluyor ısınıyor bir enerji harcanıyor her halükarda sonuçta bütün borular birbiriyle bağlantılı evi sarıyor
yareninannesiiii Umayinannesi21 2 kat alt boş dükkan 38 bizeetki etmez hiç klima yaktık 1 aydır kızımın odası birde
Bebegimm1 yareninannesiiii tek petek icin cok gelmis bi kez bizde onu yasadik 2 petek yaniyordu nerdeyse tum evi isiticak fatura gelmisti.bende saldım hepsini yakiyorum tek avantaji şu oluyor gunduzleri yakmiyorm gece soguksa açarim eger 24 saat acik kalirsa cok fazla geliyor ama gunduz acmayip gece acarsam az geliyor
2121-eliz Termostat kixinizin odasinda ise farketmez belki ama benim ki gibi icinde ise ayarladiginiz derece ye kombi ulasmak icin fazla enerji harcar ben dusuk ayarda tuttugum da 35 de fark ettim ki mutfagin kapisini kapattigim da daha az atesliyo