Balogluubusraa Üç gündür ara sıra kafa sallıyor. İnternette çok kötü şeyler yazıyor. 17 aylık her gördüğünü taklit ediyor geçen hafta da parmak ucunda yürüyordu. Gelişimi iyi kelimesi var göz teması var internette otizm yazıyor çok gerildim. Bilgisi olan var mı?
FerideDeniz Balogluubusraa canım szı veya köpek dişi çıkarıyor olabilir mi? Diş ağrısı kulağa vuruyor. Bebekler de onu gecirmek için ya kulak cekistiriyor ya da başını sağa sola sallıyor.
Aysegul93 Balogluubusraa ay herşeyi neden herkes otizme bağlıyor anlamıyorum bu böyle otizm mi şunu yapıyor otizm mi.bebenin tek davranışı tek hareketi otizm olmaz
Aysegul93 Balogluubusraa yahu benim bebeğimde kafa sallıyor kulak çekiyor 11 aylık asla aklıma otizm gelmedi 2 tane diş birden geliyor sebebi bu.
Aysegul93 Balogluubusraa neden her konuda nete güveniyorsunuz . Kolunuz ağrısa kalp krizi yazar . Bacak morarması yazsanız kanser der bu da onun gibi birşey . Nete bakarak güvenerek kendinizi korkutmayn
Balogluubusraa Aysegul93 insan gibi fikir almak için soru soruyorum burda senden laf duymak için değil anlıyor musun????