barlastrtl Bebegim 17 gunluk. 2 gündür öğlenden gece 12 ye kadar uyumuyor dalamıyor. Hepte aynı saatlerde. Surekli ağlıyor. Sadece emzirirken sakinlesiyor biraz. Kakasınıda yapıyor. Ne oldugunu anlayamadim acemilik. Gaz sancısı desem kaka yapıyor ama yinede olabilir mi acaba gaz sancisi. Uyumasi icin neler neler yaptım. Emerken uyur gibi oluyor sonra birden irkiliyor ağlıyor sesi bile titriyor. Ne yapacagimi bilemedim. Acaba basinangelen oldumu
Rjdbek-ala27 barlastrtl gaz sancısıdır büyük ihtimalle benim bebeğim de uyumazda emerken beş 10 dakka kestirirdi
Linaduygu barlastrtl emdikçe rahatlar ama bu seferde yine gazı tetikler muhtemelen gazı var kaka yapsada geyirdi osurdu desende gaz hep oluyor 3. Ayına kadar sürüyor gaz damlası kullanabilirsiniz rahatlatması için bolca da masaj
graceshelby barlastrtl Oğlumda hem gazlı hemde kolikti hiç uyumazdi ki hala da öyle 😅😯 ne damlalar aldık neler denedik bir faydası olmadi dişini sikicaksin yapicak birsey yok 3 ay sonra geçiyor zaten daha her şeyleri çok taze emerken hava yutuyorlar ondan bile gaz olur yani yemene icmene dikkat et senin yediklerin de gaz yapabilir yine olur belki ama en azından bunu hafifletebilir
Orajdagdeviren barlastrtl benimde bebegim oyleydi. Fakat cocuk acmis doymuyormus aslinda o yuzden de huysuzluk yapiyormus. Biraz daha fazla emzirip mama vermeyi deneyin derim
barlastrtl Linaduygu Dün acile gittik dayanamadik cocuk 12 saattir uyumayinca. Evet gaz sancisiymis. 3 ay devam eder dedi. Ne yapacagimi bilmiyorum ya, masaj yapiyorum cikarmiyor gazini, surekli ağlıyor, nasil bas edeceğimi bilmiyorum ilk anneligim 🥺
Linaduygu barlastrtl maalesef biraz sıkıntılı süreç bazı gaz damlaları da kesin çözüm olmuyor. Bende masaj yapardım karnına havluyu ütüleyip koyardım rahatlatsın diye duş aldırırken karnına mutlaka tülbent katlar koyardım üşümesin diye. Güzdüz uykularında yüz üstü yatırdım iyi geliyor diye. Bağırsakları gelişen kadar 3ay gazdan yana hep sıkıntı çekiliyor sık sık beslendiği için ağlayınca da gaz oluyor ama 4.aya girince rahatlarsın biraz daha sabır
barlastrtl Linaduygu doktorda oyle dedi 3 ay sabretcen dedi. Sabretcez artik saglik olsunda bunada şükür tek derdimiz gaz olsun 🤲
graceshelby barlastrtl bulgur soğan mercimek çorbası gibi yiyecekler yapar ama sütte yapar bunlara kimyon ekle arada rezene papatya çayı falan iç sanada iyi gelir bebeğe de
Linaduygu barlastrtl bide ben ona hamak yapmıştım o şekilde sallanarak rahat uyuyordu duvardan peteğe
barlastrtl Linaduygu mecbur bende beşikte yada kucakta sallicam cunku emdikten sonra gaz cikarcam diye uyanıyor
Linaduygu barlastrtl karnını ayaklarını hep sıcak tut havalarda soğudu ya sende dikkat et tabi sendeki gazda geçer yemeklerinde kimyon kullan rezene demle iç oda çok rahatlatıyor
Orajdagdeviren barlastrtl daha fazla mama verdim bebeğime. Baktım yiyor sonra da uykuya dalıp uyuyor aralıksız ıkı üç saat. O sekilde anladım.