Rdn bebekmehmet tadımlar nasıl bitti biz 11 aylığız hala tadımlar devam🥶🥶🥶 halem her yeni gıdayı 3 gün ile veriyorım
gulcinnnn Günde 1 çay bardagı olacak kadar 6. Ayda ben öyle yaptım örnek olarak sabah ilk uykudan sonra muz+elma+avakado verdim ikinci uykudan sonra yoğurt 3. Uyku son gece uykusu olacağı için besleyici tok tutacak birşeyler yapıyorum yulaf unu+havuç+biraz pekmez+zyağı gibi Bugün şunu denedim çok sevdi- Kabak+havuç+soğan+pirinç blendırdan geçirdim çorba oldu İstediğin gibi evdeki malzemene göre çeşitlendirirsin
bebekmehmet gulcinnnn teşekkür ederim hemen 3öğüne geçtiniz mi tadımları günlük 1sefer yaptırıyoruz ya kahvaltı olarak yumurta hiç verdinizmi
bebekmehmet Nurcan_3480 3gün olacak şekilde verdim Bal kabağı, havuç, patates, avokado, yoğurt, elma, ayva,muz
gulcinnnn bebekmehmet 3 gün kuralıyla başladık ama biz 5,5 ayda başladık ek gıdaya dr umuzun tavsiyesiyle 6 . Ayda 3 öğün vermeye başladım yarımşar gittikten sonra ama 1 çay bardağı kadar toplamı
bebekmehmet Rdn 6.ay için verebileceklerimi verdim 😋 devamında nasıl ilerlemek gerekiyor onun için sordum. 11. Ayda tattırırken başka birşey vermiyor musunuz gün içinde ??
Rdn bebekmehmet tabiiii öğünlü yemekler yiyor örneğin kimyon mu tadacak ilk hün köfte ikimci gün çorba üçüncü güm yumurtaua ekleuerek aynen öğünlerimizi yapıyoruz 2-3 öğün