minikkus_1_5 Bebeğimin resmini ne zaman sosyal medya hesabımda paylaşsam o gün çok huzursuz oluyor böyle uyurken bile ağlama krizlerine giriyor alakası var mı bilemiyorum zaten hep tanıdıklar arkadaşlarım var
Tugraninannesi minikkus_1_5 bebeğinize bol bol Felak nas okuyun hatta bir suya okuyup sonra o sudan 1 damla bebeğinize verebilirsiniz gerçi bebeğiniz kaç aylık ona göre o sudan verebilirsiniz
O1Anne minikkus_1_5 boşver bacım en iyisi paylaşma kimse senin mutluluğunu görmesin içinde rahat olur nazardansada huysuzluğu geçer inşallah 🌺
Tugraninannesi minikkus_1_5 evinizde bakara suresi de açın dinleyin oda hem sizin bebeğinizin eşinizin hemde evinizin kötü enerjisini alır uzun bir sure olduğu için TV den yada telefondan açın bir kenara koyun telefonu siz bir yandan işlerinizi yapın bir yandan da dinlemiş olursunuz
havuclukekim Kesinlikle nazar olduğunu düşünüyorum bebeğimden önce eşimle foto atsam akşamına tartışıyorduk şimdi bebeğimi koyuyorum yüzünü göstermesem bile huzursuz oluyor çocuk. Kendime söz verdim atmıyorum daha hiçbir şey ondan değerli değil
Esra_Deva Herkes dua önermiş onları da yapın tabii de paylaşmasanız daha kesin çözüm gibi geldi bana. Yine de siz bilirsiniz tabi.