EmirMom Mstfcnr ilaç önerisi isteme lütfen canım ilacı doktoruna sor tuzlu kraker genelde iyi geliyor 4 ay sadece tuzlu kraker ve elma ile ayakta duruyordum
Fasulye12 Mstfcnr doktorunuza danışın önce de , bende prilam dr içiyordum . Hatta içmediğim zaman bağımlılar gibi titriyordum , değil bi lokma su bile içemiyordum istifra ediyordum. Bir tek elma iyi geliyordu bir de. Geçmiş olsun
Olimbonii Mstfcnr evet bazisinda etki ediyo bazısında etmiyo ama ben cok faydasinu gördüm zarari yok bu ilacın dogurana kadar kullanmıştim doktor direk bunu yaziyir zaten mide bulantısı diyince
Mstfcnr Olimbonii ben ilk hamileliğimde kanser hastalarının kullandığı bi mide bulantı ilacı kullanmıştım o bile fayda etmemişti
salakmisincemilee Mstfcnr zofer dimi ben de prilam zofer kullandim ama hic fayda etmemisti yesil zeytin oneririm bana cok iyi gelmisti 9ay boyunca kustum
Mstfcnr Fasulye12 teşekkür ederim size de geçmiş olsun benim ilk hamileliğim felaketti uyu arasında bile kusuyordum ama bunda da yavaş yavas başladı 😔
salakmisincemilee Mstfcnr yesil elma yesil zeytin ben 9ay boyunca bunlarla durdum mide yanmam icin de full falim naneli cignedim
Fasulye12 Mstfcnr Bir sonraki kontrolünüzü bile beklemeyin bence. Ya da mesajla sorabiliyorsanız danışın. Çünkü Çok zor bir durum hatta ben hapa rağmen 3 ayda 5 kilo vermiştim bulantı , istifra nedeniyle.
tuzludakota Mstfcnr tam 9 haftalık oldum şak diye kesildi herşey hatta korkup doktora gitmiştim midem bulanmıyor diye 😂 tabi ara ara yine de oluyordu