Kevser00 22 günlük bebeğime 90cc mama veriyorum bazen doymuyor aranıyor huzursuzlanıyor 30cc daha veriyorum çok mu veriyorum acaba
sedaelif Kevser00 canım her bebek farklı bizim doktor aldığı kadar vermelisin demişti. Bi hangi sıklıkla verdiğin falanda önemli.
Gzdnr17 Kevser00 öncelikli olarak her bebek farklıdır benim 75 günlük ikizlerim var 60 cc yiyorlar 1 meme 1 mama şeklinde ilerliyorum
Aysegul93 Kevser00 bir de onlar açlıktan değil emme isteğinden dolayı istiyorlar devamlı meme değil biberonda olsa istiyor
Kevser00 sedaelif 3 saatte bir kendi uyanıyor zaten bazen 90cc bazen 120cc içiyor vermediğim zaman uyumuyor
Egeninannesi2209 Benim oğlum 40 ına kadar çok yedi bazen 120 ml bile yediği oluyor geç iki saat sonra yiyordu. Doktora sordum çok yiyor deyince istedikçe ver dedi. Çok olursa zaten kusar dedi. Şuan iki buçuk aylık 90 ml en fazla 120 ml yiyor.
Aslan1731 30 ml mama veriyordum tabi öncesinde emziriyordum ama sütüm azdı .2 aylıkken 60 vermeye başladım ama her bebek farklı .çok kusuyor mu mama rahatsızlık verip de gaz yapıyor mu her durumu değerlendirin
Kevser00 Aslan1731 ilk 15 gün flaan bende anne sütü verdim ama küvezde yatığı için biberona alışmış memeyi tutmadı sonrada ben iğne flan vurdurdum veremedim süt mamaya geçtik mama da doyuyor mu doymuyor mu anlamıyorum bazen