imreniko154 Kızlar ben evimi önce toparlarım etrafta dağınıklık kalmayınca sırayla önce mutfak sonra oturma odası ve yatak odası diye gider siz nasıl temiz tutuyorsunuz evlerinizi ?
BalBadem3 imreniko154 Ben önce tüm dağınıklığı toplarım . Sonra sırasıyla salon ve mutfağı süpürürüm.(Amerikan mutfak) Sonra koridor , giyinme odası yatak odası ve oturma odasını süpürürüm. Bu işlem bitince toz alırım . Sonra tuvalet banyo yıkarım . En son çamaşır varsa onu serer balkonu yıkarım. Ve evi silerim 🥳
Deletedmom_68 imreniko154 Evi temizlemeye en kirli yerden başlar orası bitince yorulurum geri kalanı yapmam😂 sonra başka yer en kirli olur orayı temizlerken yorulurum derken hiçbir yer tam anlamıyla bitmez🤣 ama salonum ve çocuk odası hep temizdir oraları günlük yapıyorum
agacsizkoala imreniko154 yatak odamdan başlarım sırayla toplarım tozunu alırım camları açarım mutfağı temizlerim en son süpürür silerim banyoyu yıkarım
alpsmother_ Bende genelde oturduğum odadan başlarım ama kafam eserse yatak odasıyla da başlayabilirim yani odalar fark etmiyor 😁 önce ortalığı toplarım her şey yerine gider bu arada evde fazla gereksiz eşyadan nefret ederim yeri olmayan eşyayı atarım direkler yer jilet gibi olmalı benim için sonra koltuk örtülerini yatak çarşaflarını bir silkelerim sonra süpürme toz alma en son silme tuvalet banyo en sona bırakırım
queens Detaylı temizlikse dediğiniz önce yatak odasından başlıyorum sonra yemek odası çocuk odası salon en son banyo ve mutfak
ElizzAda imreniko154 dağınıklık toplarım önce.sonra odalardan başlarım en son mutfak ve banyo kalır. Genelde pek dağınık olmuyor sağolsun eşim de dağınık değil. Aldığımızi hemen yerine koyarız. Sadece kızımın oyuncaklari olur.her gün mutlaka süpürüp toz alırım haftada bı silerim zaten eşyalarım ayaklı hep yüksek o yüzden silmek kolay oluyor. ayda bir büyük temizlik yaparım halı cam falan.
Halimea imreniko154 ben önce oturma odasından başlarım sonra yatak odası, sonra mutfak ve banyo tek tek temizlerim en sonda silerim bitti…
aktifmaya imreniko154 Önce tüm odalarda ki dağınıklığı toplarım ilk önce oturma odasından başlarım en son tuvalet banyoyu yaparım
Minkpndam Uyanır uyanmaz kızımı temizler kahvaltısını hazırlar mama sandalyesine oturturum yumurtasını yiyene kadar yanında otururum . Sonra hemen yatağımı toplamaya giderim yatağımı toplarım kızımın eşofmanlırını vs Su hazırlar toz alırım yatak odasında sonra süpürürüm ardından silerim Oda oda ilerler en son mutfak tezgahını masayı temizlerim mutfağı siler süpürür bitiririm Kızımı uyutuo banyoyu yıkarım kahvemi içerim kahvaltımı yaparım öğlen işim bitmiş oluyor
Dunyamsensn2008 imreniko154 Önce mutfak oturma odası sonra diğer arka odalara doğru en son tuvalet banyo balkonlar
Eslemsi_04 imreniko154 koridorun sonundan başlar sırayla yatak odası oturma odası mutfak banyo tuvalet en sonra koridoru yaparım girdiğim odayı baştan sona halleder kapısını kaparım😂salonu sürekli temizlemem cünkü orayı kullanmıyorum sürekli
Esdoel imreniko154 önce yatak odası , kızımın , oğlumun odası , koridor , salon , mutfak , tuvalet en son banyo kalır 😂 şuan temizligimi bitirdim çocukları uyutuyorum. Uyurlsrsa kahve icicem inşallah