tiredmom_ 3 aylık bebeğim var saçları döküldü kafa kel oldu. Evin içinde şapka takmali miyim? Kel olduğu için üşür diye düşünüyorum. Ama emin olamadım
elizabeth tiredmom_ valla doktor bana eldiven takma ama şapka tak mutlaka demişti ama mayısta doğum yaptım 40ı çıkana kadar takabilmiştim en fazla. Bebeğiniz büyükmüş takmasanızda olur diye düşünüyorum ama eviniz çok mu soğuk oluyor
Sontvbukucu tiredmom_ evin içinde takmanıza gerek yok üşümez. Hem evde sapka takarsaniz disarda üşür. Sıcağa alıştırmayın
DAO tiredmom_ Bizimde saçlar dökülmeye başlayıp hepsi farklı boy olduğunda kestik. Evin içi sıcaksa şapkaya gerek yok ama dışarı çıkarırken tabiki takın 💁🏼♀️
DarkSwan Dlshnn3 Onu belirtmemiş saçları döküldü falan deyince.😀 Bebeğim doğduğundan beri evde şapka takmıyoruz çok şükür herhangi bir sıkıntı olmadı. Ama tabii ki dışarıya çıkacaksa takmalı.. ☺️
Dlshnn3 tiredmom_ insanlar bir tuhaf ya cevaba bak benimki dökülüyor diye kazıdık 6 aylık benimki evim sıcak benim sık sık kafasını kontrol ediyorum ama dışarı çıkarken ve misafirliğe gidince mutlaka penye şapka takıyorum
Balkuupu Bebeklerin hastalığı kafasından daha çabuk aldığını duymuştum ama bilmiyorum yanlış bilgilendirmek istemem. Ama siz annesiniz en iyisini siz bilirsiniz ♥️
tiredmom_ Balkuupu evet ben de öyle biliyorum ama emin de olamadım. Acemilik var ne kadar anne olsam da😬
miraculous_22 tiredmom_ bebeğim 3 aylık evde yalnızca banyo yaptırdığım zamanlarda takıyorum canım onun dışında dışarı çıkarırken takıyorum