Kızlar sütüm fazla ve sağıyorum biberonla buzdolabinda saklayabiliyormuyuz posetleri biliyorum ama onun harıci normal buzdolabında biberonla saklayabiliyormuyuz
Gizemzkan kapak kısmında 24 saat saklanıyor diye okumuştum biyerde canım
Gizemzkan dondurucuda saklarsın 3 ay
Gizemzkan 3saatdışarda,3gün buzdolabının normal bölümünde,3ay da dondurucuda saklayabiliyorsunuz.3kuralı aklınızda tutmanızı sağlar.sadece üstüne ne zaman kaçta sağdığınızı mutlaka yazın önce olanı kullanmak adına
Gizemzkan canım benimde sütüm fazla seninde fazla diye tazyikli fıskıye gibi mi geliyor
NeslihanPiaAbac bebeğin memeyi bırakmadan o sağılan süt nasıl verilmeli bebeğe biberon olursa memeyi bırakmaz mı
Hasret bırakmaz benm bebeğim hem sağdığımı hem memeyi aLıyo süt çok oLunca göğse ağrı weriyo hareketLerim kısıtLanıyo uyurken sağa soLa dönemiyorm ağrıdığı için sağdıkdan sonra ağrımıyo sağdığımı biberonLa aLıyo geneLde gündüzde hep emziriyorum sağdığımı dışarı çıkarsam yada gece uyumak istediğimde weriyorum çok rahat oLuyo
Hasret anne memesi gibi konforlu olmaysn ucu kötü olan bir biberonla verilmesi gerekir.anne göğsüne yakın olanlara alıştıklarında memeyi tutmuyorlar
Hasret Benim kızım 14 günlük. Enjektörle veriyorum ben biberona alısmasın diye. Hastanede ebeler öyle demişti
3 gün saklayabilirsin dolabın normal yerinde. Ama ben sabah sağdıysam en geç gece içiriyorum.
YazCilegi hmm anladım Canım sağolasın