Sumeyye25 ozaman zaman kaybetmeden mutlaka götürün benim bebeğim 20 günlükken daha az ken bunlar ben Bi sorun olduğunu anladım ancak herkes bana yeni doğanda olur, babasının sakalı deymiştir kabarır normal vs birsürü şey söylediler kakasında kan mukus, gaz sancısı ishal vb şeyler olmadığı için bekledim sürekli Bi söndü Bi çoğaldı ancak bu şekle gelince dayanamadım götürdüm her bebekte alerji belirtilerinin farklı olduğunu kimi bebek sadece cilt tepkili olacağını kimisinin bütün belirtileri göstereceğini söyledi doktorumuz ve atopik Dermatit e bağlı egzama süt alerjisinden kaynaklı dedi doktor anne sütünü çok az alıyordu ancak yinede ben diyete girdim maması hemen alerji mamasına çevrildi yüzü için mustela stelatopıa, Advantan krem dönüşümlü kullandık şampuan hemen sebamed atopik ciltler için olanı aldık vücut nemlendirici olarak bioderma Balm atopik ciltler için olanı kullanmaya başladık çok şükür düzeldi tabi biz aylarca mücadele ettik hala ediyoruz şuan 1 yaş 16 günlük hala ara ara kollarında bacak arkalarında ele gelen pütüelü eğzamaları oluşuyor nem azaldığı zaman malesef ancak hergün nemlendiricisini sürüyorum iyi geliyor