lceLady Balkuupu 2-3 tane kayısı suda haşlayin belandırdan geçirip gün içinde bikac kaşık yedirin ve bol su içirin bebeginize Ayrıca aynı şekilde armut. Haşlayın püre seklinde verin bunların ikiside iyi gelecek
lceLady Balkuupu yoğurt verıyor musunuz bebeginize? Yedıgı zamanlar mi kabız oluyor. Onada dikkat edin isterseniz. Bazen bazı bebeklere yogurt yaramıyor takip edin eger oyle bişey ise fazla vermeyin zamanla düzeliyor duruma gore arttırırsınız
2022anne Balkuupu benimde kızım 8 aylık 1 haftadır kabız çok zorlanıyor ve 5 gündür yapmıyordu cennet hurmasını püre haline getirip yedirdim birkaç günde kayısı haşladım püresini yedirip suyunu içirdim ve bol bol su çok şükür yapamaya başladı
Balkuupu lceLady evet sanırım yoğurdun etmiş olabilir haklısınız. Kontrol edeceğim çok teşekkür ederim
lceLady Balkuupu rica ederim. Bizede bi dönem olmustu farkettim ki yogurt yüzündenmiş.o zaman ıkınırdı. Bende haftada 1 kez verirdim. Kayısı armut ilede desteklerdim rahat yapsın diye. Bu arada armutu haşlayacagınız zaman kabugunu soyarsınız boğazına takılıp yemek istemeyebilir
Balkuupu lceLady kabuğunu soyup haşlayacağım değil mi doğru anladım.? İnanın algılarım kapalı . Anlıyorsunuzdur beni:)
Annakarenina_19 Balkuupu kabak iyi gelir. Bir de gunkurusu kayısı siyah olan. Onu ortadan kesin 5 10 dk sıcak suyun içinde bekletin yumusuyor. Sonra çatalla ezin. Ben pankek yaparak yediriyorum deneyebilirsiniz ya da yoğurtla verin
Gamzosgamzos Balkuupu 2 parca bal kabagi ceyrek armut 3 tane kuru kayisin haslayip blenderdan gecirin uzerine zeytin yagi ekleyin
Byz2019 Balkuupu balkabağı armut cennet hurması kabak benim kızımın bağırsaklarını çok çalıştırıyor ama cennet hurması araladında en hızlı işe yarayanı bence
dilaradh Balkuupu kabak iyi geliyor benim bebeğime, kabak havuç soğanı haşlayıp Blender dan geçiriyorum üstüne zeytinyağı, kabak çorbası ☺️ ama siz sadece kabağı haşlayıp çatalla ezerek zeytinyağı ile verebilirsiniz
eserekli_kiz11 Balkuupu canm bzde kabiz oluyodk ne verdysem gecmedi lifli gidalarda verdm olmadi bi ara kuru erik kaynatıp suyunu icirdim 1 2 kere yapti ama hala eskisi devam etti 1 haftadr corbalarina kemik suyu koyuyorum ve sonuc şahane gercekten