Ervaserra1 Artık gerçekten bıktım karsı apttmanımız apart yurt kız erkek sabah akşam camın önünde yatakları var cinsel ilişkiye giriyorlar perdele açık ne yapmam gerek polise ühbar yazdım ama daire no bilmiyorum büyük yurt gibi
Ervaserra1 Ervaserra1 kız resmen evde çıplak geziyor hertürlü pozisyona giriyorlar şimdi mıtfaga girmiştim yine gördüm kafayı yicem 9 yaşında kızım görürse çok korkuyorum
Smehtap Ervaserra1 oranın görevlisine bu durumu bildirin onları uyarsinlar.. Hayır anlamıyorum kardeşim kapat camı bacayı ne yaoarsan yap.. Valla varya bazılarında bu fantazi bence başka açıklama bulamıyorum İnanki
Turuncukafa15- Ervaserra1 allah ıslah eylesın Kötü zamandayız allahım çocukları şeytana uğratmasın Evlenmeden ilişki nedir nasıl rahat bu insanlar . Ne hale geldik biz . 😕😕
Ervaserra1 Smehtap görevli falan yok gittim zilleri koparmıslar kalabalık ögrencilerin oldugu apart dünya umurlarında değil kız tangalı pıpusı cama yapısık yatıyo biraz önce gördüklerimi anlatmaya dilşm varmaz hiç takmıyorlar
Ervaserra1 Buse18062 işte daire no bilmiyorum ihbar mesaj yazdım ama ne gelen var be güden bide hangi daire diye nasıl bulucaklar
OptimusPrime Ervaserra1 Çok bağır cama Terbiyesizler kapat camını pencereni diye. Ne yaparlarsa yapsınlar. Kimseye gözükmesinler. Terbiyesizler gerçekten.
Hasretela Çüş artık drek polisi arayın bence ekıp göndersınler o ne öyle senın Kocan çoluk-çocuk bunları görmek zorundamı tovbe yarabbiii
A_melek Yurt değilde başka bişey sanki orası bunun başka aciklamasi yok müşteri topluyor herkes şikayet ederse ses getirirsiniz ancak tek kişiyle olmaz
Ervaserra1 A_melek aynı cocuk ve aynı kız yapıyorlar artık bıktım gerçekten bugün yan komsuma çıkıp bahırdı camdan bide çıplak bizimi gözetliyosun diye gülüyor sevgilisiyle üniversitenn yanında oturuyorum ve artık aşmıslar
Ervaserra1 motherofasya polis geldi onlarında ışıkları kapanmıstı karanlık ama yatıyorlar belli . Polis en dıl kapısa biriyle konuştu onların kapısı çalmadı bile bir sürü polis vardı sonea gittiler
A_melek Ervaserra1 alışmak gibi değilde herhalde uyuşturucu kullanıp kafayı buluyorlar bilinçsiz davranıyorlar hiç normal değil Rabbim doğru yola soksun
Sekeranne4 Diger yasayanlar gormuyomu onlar ne dıyo bu duruma bızım buralarda kız erkek yurtları hep ayrı hıc bir gormedım ben birlikte kalan polisten baska bsy gelmıyo aklıma smdıkı gncler cok kotu cok cocuklarımjz ıcın endişeleniyorum
Sekeranne4 Turuncukafa15- bide bunlar böyle insanlar ünivertsye gidiyor bunlar mı olucak doktor hemsıre
Turuncukafa15- Sekeranne4 allah evlatlarımızı korusun bu zManda büyük konuşmaya gelmiyor insanın başına her şey geliyor
tevs_7 Videoya al sonra show TV ihbar hattına at madem ulu orta utanmiyorlar tüm Türkiye gorsunde insan içine xikamasinlar
Winnithepooh tevs_7 😇 hiç sanmam insan içine cikamasinlar daha çok meşhur olduk deyip sevinip birde geri kafalı olmayın diye söylenirken oyle yuzsuzleestiler