Minzilikuymak61 Kizlar merhaba iyi geceler 9 aylik hamileyim ogluma isim bakiyorduk esim üveys ismini önerdi anlami filan baya dinen iceren bi isim hosuma da gitti sizce nasıl
Cocolingo Minzilikuymak61 iyi dşünün derim çocuklar acımasız olurlar okul döneminde akran zorbalığına uğrayabilir
siyah3430 Minzilikuymak61 anlamı güzeldir mutlaka ama ben sevmiyorum güvey der gibi geliyor daha güzel dinende uygun isimler var onlardan bir tanesi daha hoş durur 🌸
Smehtap Minzilikuymak61 ilk defa duydum.. siz beğendiyseniz sorun yok elbette 🥰 kulağa hoş geliyo. Benim şahsi fikrim daha modern isimler kullanmak ileriki hayatını düşünerek 🥰 ama siz beğendiktenn sonra kimseyeblaf düşmez 🥰🥰 Bu arada Trabzon’un neresindesin 🥰😀
YuriB0yka Erkek kardeşimin ismi Üveyshan han da ekli bizde anlamı çok güzel ve taşıyanın ahlakı da çok güzel oluyor yani kardeşim öyle 🌸 evladınızı hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah 🙏🏻❤️
dunyaharikasi Minzilikuymak61 ayyyy ben çok istedim bu ismi koymayı ÜVEYS YAHYA ismini koymayı çok istedim üveys (annesine çok merhametli ) Yahya (da peygamber ismi annesine babasına çok şefkatli) ama nasip olmadı. İsimler isim sahibini sirayet eder derler. Niyetiniz varsa bence koyun
Deletedmom_62 Minzilikuymak61 tavsiyem 2 isim koyun mesela Eymen üveys. Okulda kendisi karar versin hangisinin kullanacağını. Çünkü çocuklar çok acımasız muhakkak dalga geçerler ben amine koydum ama sırf bu sebeple istememistim