salakmisincemilee Ogretmen_anneeee Ogretmen_anneeee 11 ay 18 gunluk saat 15 ten beri hic uyumadi saat 2 de uyudu ve su an yine uyandi salliyorum ayagimda ama bacagimi tekmeliyor uyumayacak gibi 12 saat oldu nerdeyse 12 saattir uyumuyor kafayi yicem
3yasakadarsifirekran Ogretmen_anneeee Düzenimiz 2 aydır neredeyse bozulmuştu zaten ama son 1 hafta dediğiniz gibi direniyor ağlıyor 4-5 arası uyuyor 😣
Denizyazici 🙁 Bnm kızımda 14 aylık iki haftadır huy değiştirdi uyumak istemiyor direniyor sallattırmıyor kendi başınada dalamıyor uykuya hatta 3 gündür toplam 8 saat uyumadım. Atak zamanımız gösteriyor takvim ama fena carptı bizi bu atak. Belki sizinde öyledir.
Ogretmen_anneeee Denizyazici bizde de atak gösteriyor ama böyle olması cok garip değil mi hiç böyle olmamıştık uykusuzluktan ölcem 😞
Ogretmen_anneeee Tess07 yemin ederim bıktım yaaaa sabaha kdr insnaların cocugu neden uyuyor bir de deli gibi aglıyor bugün anlamadım
Ogretmen_anneeee salakmisincemilee aynısını benim oğlum da yapıyor sabırla güzelce davranıyorum tabi ama istemsizce içten içe nedenini anlamadığım için sinirleniyorum
Tess07 Ogretmen_anneeee işte anlamamak varya o endiselendirio cnku gunduz 0 uyku gece gec yatio sürekli ağlayınca buseyi varda benmi anlamiorm diorum cnku uykszluktan benim bilr basim agrio o nasıl dayanıo minicik aklım almio