Elizada00 Kızlar bebeğim 2 yaşında çok kararsız kaldım ,arabalı yatakta kenar tahtalara başını vurabilir mi acaba yer sıkıntım yok bu arada odası geniş
Kerem_k1 Elizada00 bizde de arabalı yatak var, kenarları olduğu için düşme riski olmıyor bu güzel birşey ama kafasını vurmasına karşın ufak yastıklar çevresine koyabilirsiniz yada beşik içleri için olan korumalıkları kullanabilirsiniz.
papatyasevdalisiii Elizada00 ben normal baza alıcam malum durumlar belli kullanacağı kaç yıl sonra beğenmicek hem normal bazanın altınıda kullababilir bana normal baza mantıklı deliyor
Mirayecem Bir arkadaşım arabalı yatak aldı oğluna kafasını vurmuş bir kaç kere şimdi asla yatmıyor yatağında. Yeni yatak almak istiyor ama eşi de karşı çıkıyor haklı olarak. Memnun değil yani
Elizada00 Mirayecem ben de aynı duruma düşerim diye korkuyorm açıkçası şu dönemde herşey kolaylıkla olmuyor zaten
Kerem_k1 Elizada00 benim oğlum daha küçük içinde yatamıyor ama içinde oynamaya bayılıyor yatağını çok seviyor. Arada babam geldiğinde yada misafir çocugu gelince oğlumun odasında yatıyorlar herkes çok beğeniyor😂 ben sadece yatak aldım dolapları şifonyeri falan ayrı aldık dolaplar falan herşey beyaz perdeleri arabalı halısı arabalı çok hoş görünüyor😂
Elizada00 Kerem_k1 mağazada birkaç model bakalım diye gittiğimizde benimki de çıldırdı çok beğendi hemen içine girdi ewet ama yaa kullanışlı olmazsa diye korktum açıkçası öyle bir zamandayız kii herşey kolaylıkla meydana da gelmiyor 🤷♀️
papatyasevdalisiii Elizada00 ha nolur arabalı yatak örtüsü alırım zaten odasıda erkek odası arabada olmayı versin 😂😂😂😂
Kerem_k1 Elizada00 yatağı 13_14 yaşına kadar kullanabilirsiniz. Eşya sıkıntısı yaşarım dersen baza tercihin olsun benim yerim var o yüzden çocugun odasına böyle yatak koydık
Beraninannesii Elizada00 Normal baza daha kullanışlı olur kenarlarına düşmemesi için bariyer alabilirsiniz. Hem depolama alanı açısından daha mantıklı .
Beraninannesii Elizada00 Ben 6 aylık oğluma oda yaptım karyola aldım altına depolama için kardeş karyola koydurdum 😅 Şimdi aklı ermiyor ama ileride bende bu tarz nevresimdir işte halisidir duvar süsüdür beğendiği istediği desenlerden yapmayı düşünüyorum 😇