Aydantrk Bebeğinde dil bağı olan anneler emzik kullanıyor musunuz kullanıyorsanız bir öneriniz olurmu lütfen 😬
Canselben Aydantrk benimkinde de var, emmeye engel olmuyor, ilk zamanlar emzik tutuyordu bir aylıktan beri tutmuyor şimdi iki aylık, bide ilk doğduğunda göğsümü de tutamamıştı zor alıştık
bbkcoli Aydantrk 9 aylık bebeğim. Emmesi gayet güçlüydü. Emzik de tutuyor çok şükür. Sadece peltek konuşmasın diye bir an önce aldırmak istiyorum. sünnet olacak bu ay sonu. Aynı anda genel cerrahi hocamız dil bağını da hemen alacağını kısacık ve ağrısız bir işlem olduğunu belirtti
Aydantrk Mihrakus_ şuan 3 aylık. doktor müdahale için erken henüz dedi beslenmesi iyi çok sorun olmuyor emerken biraz bana sorub oluyor sadece tam kavrayamadığından göğsü😬 bu arada benim kızımın ismide mihra 🥰🌸
Aydantrk Canselben emzirme konusunda ilk zamandan beri çok sorun yaşamadık ama uykuya geçişler için emziğe ihtiyaç duymaya başladım artık çünkü hiç bırakmak istemiyor göğsümü ve acıtmaya başladı artık dil bağının da etkisiyle😬 emziğide hiç tutmadı avent ve wee baby denedim ama yok olmuyor😬 kauçuk emzikler işe yarar mı acaba ?
Mihrakus_ Aydantrk 7 aylık olacak Allah izin verirse beslenmesin de herhangi bi sıkıntı yoktu bizde kestirmeyi erteledik. Çünkü ilk doğduğu zaman yoğun bakımda kaldı 11 gün o yüzden göremedik. Gördüğümde de geç olmuştu artık. Doktor erken görsek hemen bi çizik atardık dedi. Şimdi bi çocuk cerrahisine gidin dedi o da uzakta erteledim bakalım 😊🌸
Canselben Aydantrk ben farklı farklı kullanmaya denemeye karşıyım açıkçası evde awent var tutmuyor diye başka almayı düşünmüyorum arada bi belki tutası gelir diye deniyorum sadece herkesin görüşü ayrı siz denemek istiyorsanız deneyin inşallah tutar 🙏
b-a-d-e Mihrakus_ çocuğunuzun dil bağını kestirin benim kendimde var küçükken fark etmemişler şimdi hafif peltek konuşuyorum herkese sempatik geliyor ama çenem ağrıyor düzgün konuşacağım die 😊
Defnelinaa Mihrakus_ canim gec kalmakla alakasi yok bana da oyle dediler yok cocuk cerrahisi gormeliymis falan dediler ama cok vasit bir islem 1 dakika surmuyor kizim 9 aylikken kestirdim devlet hastanesinin kbb bolumunde tavsiyem baska doktorada gidin vana 2 3 doktor cerrahi dedi ama devlete gittim kadin anında bi cizik atti bitti derdimiz