Deletedmom444 Arkadaşlar tepki gösterenler olacak Forum'a niye yazıyorsun diye ama göze alarak dan soruyorum elektrik süpürgesi almayı düşünüyorum hem böyle bebeği rahatsız etmeyecek sessiz hem de çok iyi çekiş gücü olan kaliteli Rowenta fakir iyi diyebiliyorum ama kullananlar tavsiyede bulunabilir mi Tavsiye üzerine almak daha iyi olur diye düşündüm
Pelin05 Deletedmom444 Bosch kullanıyorum canım çok sessiz ve inanılmaz çekiş gücü var modelini bilmiyorum ama rengi siyah 😬😂
Drottin Deletedmom444 Dyson kesinlikle hava da ki toz tanelerini bile kapıyor ama doların yukselmesiyle beraber 2.600 â aldığım makine olmuş 4.500 😱
Helin Canım ben elektrik süpürgesi markası veremicemde bebeğin sesten rahatsız olmasın diye sessiz bir süpürge düşünüyorsan aslinda bebekler elektrik süpürgesi sesinden hoşlanırlar benim kızım supurgeyi calistirdigim zman beni izliyor sonrada uyuyakaliyor😊
sarem55 Helin benimkide. ben philips almistim. cok memnunum. kizim beni izliyor az yaninda supursem uyuyup gidiyor. 😍
renkliruya Rowenta kullanıyorum.. Memnunum.. 4A olan bir modeli var.. O çok iyi.. Benimki 3A ama bende çok memnunum..
Deletedmom444 sarem55 Drottin Mlkcmm GmzSnn 2707 Pelin05 elifzeze sarem55 Çok teşekkür ederim canlarım Çok yardımcı oldunuz😍
Deletedmom444 Drottin 2.5_3.5 var nette nasıl ağır mi terletiyor mu ilk defa duydum baktım netten çok orjinal birşey
Muson00 Deletedmom444 bende almayı düşünüyorum ablam roventa silence force kullanıyor çok güzel çekim gücü var bende ondan yada ihlasın temizlik robotunu alacam
ikos58 Deletedmom444 bosch almada ne alırsan al. Aldıgım gunden berı her kullandıgımda lanet edıyorum. Astım hastasıyım hepa fıltrelı alerjık bunyeler ıcın ozel uretıldı dıye benı kandırıp sattılar 😁 cekmıyor