Benisahtesevme2 Elifinannesi33 bugun yazıldım kuzum kıtap verdiler zaten daha var baya zaman ben kıtabı okuyacağım sonra test cozerım bol bol
Klymeneninatlasi Elifinannesi33 kasım ayında girdim https://ehliyetsinavihazirlik.com/ bu sitedeki sorulara çok benzer çıkıyor bir bakın isterseniz
Merveee34 Elifinannesi33 1 ay önce yazıldım bende . Pazar günü dersler başlıyor ama gitmeyeceğim . Konuya hakimim biraz 🙈 zaten sorular aynı oluyor değiştirip şıklarla oynayıp sunuyorlar 😀 kitapçığa bol bol çalışın . Birde çıkmış soruları cözün . Ben telefonuma indirdim ehliyet 2022 sınavı diye arada estikçe çözüyorum
Elifinannesi33 Benisahtesevme2 bende 1 hafta oluyo acaba sınav ne zaman ocakta dediler bana acaba kaçında başında mıdır bende bebekten fırsat olmuyo çalışmaya kitapa bakıp testleri sonra çözecem sorular kolay olur inşAllah
Elifinannesi33 Annem00 öyle mi birebir aynısı mi yoksa değiştiriyorlar mi birde çıkmış sorular nette yazıyorum 2022 bisuru ay cikiyo her ay mi yapiliyo
Benisahtesevme2 Elifinannesi33 Ocak ılk haftası sınav ıcın harç yatırırız ıkı hafta dersler sürüyor ocağın sonu gıbı sınav olur tahmınen şubatta da dıreksıyon derslerine başlarız Şubat sonu gıbı dıreksıyon sınavına gırsek Mart gıbj ehlıyet gelır ınsallah 🥰
Annem00 Elifinannesi33 3 ayda 1 sanırım siz kitapçığa çalışın geçmiş dönem sorunlarını çözün mesela şıklar değişiyor kardeşim yeni ehliyet aldı kurstan çıkmış sorular linki vermişlerdi ordan çözüyordu ben alalı 7 yıl oldu değilmiş sistem yanlış yönlendirme yapmış olmayayım siz kursa danışın birde
Elifinannesi33 Klymeneninatlasi 2022 çıkmış sorular yazıyorum her ay cikiyo onlar mı çıkmış acaba doğru mu çalışıyorum
Mervenur_top Google da Ehliyethane diye bi sayfadan çalışmıştım ben önce çıkmış soruları çözmüştüm ordan bı göz atın derim şimdiden hayırlı olsun 🙂
Elifinannesi33 Merveee34 siz 2022 çıkmış sorular yazdınız demi ben yazıyorum bütün aylar cikiyo doğru mu acaba onlar mı çıkmış sorukar
bluem google uyg. var cikmis sorular var dakkikali puanli ben onlara calismistim hatta sinava yarimsaat kala calistim sorular cikmisti ehliyethane diye adi
Elifinannesi33 bluem bende 2022 çıkmış sorular diyorum bütün aylar cikiyo acaba bunlar çıkmış sorular mi doğru mu çalışıyorum
Emirpnar Ben geçen sene aldım ehliyetimi verdikleri kitabın çıkmış sorularını çözdüm birde internetten çıkmış sorulara baktım %50 okuduğum sorulardan çıktı diğerleri de zaten benzerleri oluyor 94 almıştım