Mara-Asya1 Merhaba arkadaşlar bebegim 4. Ayını doldurdu 7.400 ve 64 cm çıktı nasıl sizce doğum kilosu ve boyu 50 cm 3.200 gr🙂
Merve_ada71 Mara-Asya1 kilosu iyi de niye bu konudan kendini tatmin etmek istiyorsun ki maşallah ne diyelim şimdi 🤪
Dondurmalikahve Mara-Asya1 ayda doğum kilosunun 2 katına çıkması beklenir siz hesaplayın nasıl olduğunu artık 🙂
MeryemHuseyinli Dondurmalikahve ben onu hesaplayamiyorum bebegim 5ay 13gunluk dogum kilosu 2700simdi 7kilo
Zeyn0206 Dondurmalikahve ya sadece merak ettim siz neden hep bu kilo postlarında yorum yapıyorsunuz hep sizi görüyorum ben
Mara-Asya1 Elifmm boy az demişti doktor,genetik olarak gelişim geriliği olan bi sıkıntı oluğu için bende sizlere sormak istedim bende ve babasinda sıkıntı yokta ailede var maalesef
Dondurmalikahve Mara-Asya1 Canım sizin bebeğiniz de gelişim geriliği yok 63 santim 4 aylık bebek için normal bi boy değeri.
Dondurmalikahve Mara-Asya1 Ailenizdeki boy gelişimi bebeğiniz ile alakalı değil ki evet bir ihtimal de olsa benziyor ama bebeğinizin hormonlarında ve TSH t4 değerlerinde sıkıntı yoksa boy geriliğinden söz edemeyiz 63 santim de gelişim geriliğinden söz edilecek bir boy değil %50 persentilde
hdemir86 Mara-Asya1 4. Ay kontrolünde 7600 gram 67 cm ölçüldü. Her bebeğin gelişimi farklı, doğum kilosu, beslenme şekli genetik hepsi etkiliyor. Sizin bebeğinizin de maşallahı var, sağlıkla büyüsün. ❤️
first-name-momyy hdemir86 inanamıyorum yine denk geldik ve bebeğimizin kilosu boyu bile aynı nerdeyse 😄 belki hatırlamazsınız temmuzda doğum yaptım falan diye konuşmuştuk
Dondurmalikahve Mara-Asya1 Bebeğinizde de olsaydı illa çıkardı diye düşünüyorum. Benim abimin eşinde tiroid var iki çocuğunda da doğumda çıkmıştı hala ilaç kullanıyorlar. Teyzemde var teyzemin 3 çocuğu var birinde var ikisinde yok. Hatta anneannemde de var bu sorun teyzem hariç başka hiçbir çocuğun da yok. Kanda anlaşılır bu durum varsa bir sorun ilaca başlarsınız bu arada yorum yaparken yorulmuyorum 😅