Cansuukoosee Anneler bebeğim 20 aylık 3 gündür ateşi 38 altına inmiyor ilk zamanlar 39 geçikti bugun biraz daha iyi doktorada götürmek istemiyorum salgın var deyip calpol yazıyor. Sizde böyle olan varmı ? Neler yapıyoesnuz ?
cutiebun_ Cansuukoosee geçmeyen ateşi varsa doktora götürmelisiniz. benim de oğlum bir ara ateşlendi 3 gün geçmeyince götürdüm orada gözetim altında tuttular düşürdüler ateşini serumla. calpol verip yollamazlar yani canım çok geçmiş olsun.
Gmze1998 Cansuukoosee ateşlendigi zaman hiç bir zaman calgol verip gondermediler ateşi var dediğim durumda hemen alıyorlar kan tahlili ciğerini bakıp ilaç verip gönderiyor hatta 8 günü geçip iyilesmezse getir dedi kulağına bağırsaklarını bile dinledi dediğin gibi yapıyorlarsa çimere şikayet et
Mom0008 Cansuukoosee 3 gündür düşmüyorsa enfeksiyon vardır kanında bizimde öyle oldu crp 72 çıktı antibiyotik tedavis başlandı ciğerleri tutulmuş demişti götürün geç olmadan
Miican Gmze1998 dimi hemen şikayet etsin viral enfeksiyonlara nasıl yaklaşmalı doktor var mı makalen öğretelim hekimlere bu ne böyle