anneyimben25 Kızlar normalde uyku tulumu ile yatırıyorum bebeğimi oda ısısı 23.8-24 derece hep 1tog uyku tulumu terliyor ilk saatler sizce normal tulum giydirsem üstünü örtmesem üşürmü? Çünkü oda sıcak oluyo ayrı odada yattığımız için üstüne birşey örtmek istemiyorum boğulma vs olur diye
_ipekk18 anneyimben25 bizimde öyle 23.24 1 tog terledi normal pijama takımı ve ince battaniye örttüm 🌸 .uyku tulumu içine kısa kollu zıbın giydirdigim halde terliyor çünkü
Mucizegebelik Üzerini örtme içine sadece zıbın yeterli benim evime gece 23 24 derece uyku tulumu giydirmiyorum sıcak ztn diye ince pijama giydiriyorum yoksa uyuyamıyor oğlum
anneyimben25 Mucizegebelik birkaç gündür huzursuz uyuyor sıcaktan diye düşünüyorum normal tulum giydirip uyutucam üstünü örtünce de terliyor örtmeyince üşür gibime geliyor bilmiyorum 🥺
anneyimben25 _ipekk18 evet bizimkide normal sıfır kol zıbın giydirdiğim halde terliyor ama pijama giydirdiğim zaman üstüne battaniyeyi çeker kurtulamazsa diye korkuyorum 😬
anneyimben25 aylinpala biliyorum uyku tulumunun üstüne örtmüyorum zaten onunla terlediği için normal tulum ile yatırsam diyorum bu sefer üşürse üstüne baddaniye örtmekten korkuyorum
OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar Ben adeta 25derecede uyyuturum,bugece kombi 70de vve ev 25derece ama yine soğuktu,uyku tulumu altından pijama giydirdim)ama genelde kışın uyku tulumsuz uyutmam eve güvenmem🤣