Kardelen1221 canim benimde sutum azdi ilk zamanlar. hatta hastaneden ayrilirken gunde 30 cc mama verebilirsiniz demislerdi. zaten bebek agliyordu surekli doymuyordu. memeyle bile kavga ediyor sut gelmeyince yine agliyor ve uyuyamiyordu. sutumun hep artacagini dusundum ve moralimi bozmadim. tabiki bol su ve sivi tuketimi sart gunde 3 3.5 lt sivi tuketin. ve bebeginiz bos bile emse surekli emzirin o emdikce kanallar acilacak zamanla. ama en en en en onemlisi bebeginizi mutlaka gece en az 3 4 kere emzirin saat 12 de 1 de 3 de 4 de yani yaklasik 1 1.5 saat araliklarla emzirirseniz gun icindede goguslerinizin sut urettigini goreceksiniz. cunku sut geceleyin daha cok salgilaniyor bebeginiz o azcik sutu bile emse sut bitecek ve vucudunuz diyecekki bebek doymuyor ve daha cok uretmeye calisacak. mama verdiginizde bebeginiz daha cok uyur evet ama siz sakin cok uzun uyumasina izin vermeyin mutlaka. en fazla 3 saati gecirmeden hergun emzirin ama geceleri daha fazla emzirin. sutunuz artana kadar mama vermekten cekinmeyin. en fazla 30 45 cc verebilirsiniz. daha fazlasi icin sizi emsin yine. zamanla o mamayida birakacak ve sadece sizim sutunuzu emecektir. 40 50 gunden sonra rutine girmeye baslayacaksiniz insallah.